zloty911 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Znowu mam pytanie jak robie render to on mi sie robi na czarnym tle a to mi zabardzo niepasuje :/ i moje pytanie to jak zmienić kolor tego tła?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 wciśnij 8 złociutki i ustaw sobie kolorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Znowu mam pytanie jak robie render to on mi sie robi na czarnym tle a to mi zabardzo niepasuje :/ i moje pytanie to jak zmienić kolor tego tła?? 1. Rendering a nie rending. 2. Za bardzo i nie pasuje Powodzenia na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Jest pytanie, rozwiązanie podano. Jeżeli jest taka potrzeba, wzajemne dyskusje kontynuujcie poza forum. Wątek oczyszczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty911 Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 wkoncu znalazlem zmiene tła i była ona w rendering effects. niechce zakładac kolejnego tematu wiec się jeszcze tu zapytam ile powinien zajmowac 3ds max6 bo umnie on zajmuje tylko 170mb :| a z 2cd i 3cd nic się nie instalowało. Co jest na tym 2cd i 3cd bo jesli cos potrzebnego to moze napisał by mi ktos co gdzie i jak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 tyle ma zajmować- sama aplikacja. Na cd #2 i #3 chyba są jakieś materiały, dema etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty911 Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 to z kąd wziąść help jak ja włonczam help i wszystko moge wybrać ale nic się niewłoncza :/ i jak obejzec podglą w 3d obiektu po renderingu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 z tych cd. nie pamiętam na której ale jest chyba na cd1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 dżizas! "z kąd", "włonczam"?? na litość Adka ile tym masz lat dziecię? 7? odrobinę kultury językowej... co do helpa: zastanów się. skup się. google jest? no to szperaj w nim aż do 10000000000000000000 strony a znajdziesz odpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=49 - a i to imejsce warto odwiedzić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty911 Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 Kilka lat napewno mam ale mam stwierdzoną dysleksję i dysortografie :D i taki błedy mi się zdazają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty911 Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 chyba znalazłem helpa na tym 1cd w katalogu installs podczas instalaci instaluje sie tylko 3dsmax a w reszcie katalogów jest do zainstalowania help i odrazu 3ds max zajmuje mi 600mb tylko szkoda ze ten help jest po angielsku ale ten problem się jakoś ominie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Czasem pomaga mapa klawiszy czyli przypisanie poszczególnym klawiszom odpowiednich funkcji. Można tam wiele ciekawych rzeczy znaleźć ułatwiających pracę z programem. Dysleksja to największa ściema przełomu 20-ego i 21-ego wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 wkoncu znalazlem zmiene tła i była ona w rendering effects. Raczej environment Kilka lat napewno mam ale mam stwierdzoną dysleksję i dysortografie :D i taki błedy mi się zdazają To zacznij czytac ksiazki, to nie jest nieuleczalna choroba. Albo zanim zapostujesz uzywaj sprawdzanie pisowni w wordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi