Napisano 16 Styczeń 200619 l Znowu mam pytanie jak robie render to on mi sie robi na czarnym tle a to mi zabardzo niepasuje :/ i moje pytanie to jak zmienić kolor tego tła??
Napisano 16 Styczeń 200619 l Znowu mam pytanie jak robie render to on mi sie robi na czarnym tle a to mi zabardzo niepasuje :/ i moje pytanie to jak zmienić kolor tego tła?? 1. Rendering a nie rending. 2. Za bardzo i nie pasuje Powodzenia na przyszłość.
Napisano 16 Styczeń 200619 l Jest pytanie, rozwiązanie podano. Jeżeli jest taka potrzeba, wzajemne dyskusje kontynuujcie poza forum. Wątek oczyszczony.
Napisano 17 Styczeń 200619 l Autor wkoncu znalazlem zmiene tła i była ona w rendering effects. niechce zakładac kolejnego tematu wiec się jeszcze tu zapytam ile powinien zajmowac 3ds max6 bo umnie on zajmuje tylko 170mb :| a z 2cd i 3cd nic się nie instalowało. Co jest na tym 2cd i 3cd bo jesli cos potrzebnego to moze napisał by mi ktos co gdzie i jak :)
Napisano 17 Styczeń 200619 l tyle ma zajmować- sama aplikacja. Na cd #2 i #3 chyba są jakieś materiały, dema etc.
Napisano 17 Styczeń 200619 l Autor to z kąd wziąść help jak ja włonczam help i wszystko moge wybrać ale nic się niewłoncza :/ i jak obejzec podglą w 3d obiektu po renderingu??
Napisano 17 Styczeń 200619 l dżizas! "z kąd", "włonczam"?? na litość Adka ile tym masz lat dziecię? 7? odrobinę kultury językowej... co do helpa: zastanów się. skup się. google jest? no to szperaj w nim aż do 10000000000000000000 strony a znajdziesz odpowiedź...
Napisano 17 Styczeń 200619 l http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=49 - a i to imejsce warto odwiedzić :)
Napisano 17 Styczeń 200619 l Autor Kilka lat napewno mam ale mam stwierdzoną dysleksję i dysortografie :D i taki błedy mi się zdazają
Napisano 17 Styczeń 200619 l Autor chyba znalazłem helpa na tym 1cd w katalogu installs podczas instalaci instaluje sie tylko 3dsmax a w reszcie katalogów jest do zainstalowania help i odrazu 3ds max zajmuje mi 600mb tylko szkoda ze ten help jest po angielsku ale ten problem się jakoś ominie :)
Napisano 17 Styczeń 200619 l Czasem pomaga mapa klawiszy czyli przypisanie poszczególnym klawiszom odpowiednich funkcji. Można tam wiele ciekawych rzeczy znaleźć ułatwiających pracę z programem. Dysleksja to największa ściema przełomu 20-ego i 21-ego wieku.
Napisano 17 Styczeń 200619 l wkoncu znalazlem zmiene tła i była ona w rendering effects. Raczej environment Kilka lat napewno mam ale mam stwierdzoną dysleksję i dysortografie :D i taki błedy mi się zdazają To zacznij czytac ksiazki, to nie jest nieuleczalna choroba. Albo zanim zapostujesz uzywaj sprawdzanie pisowni w wordzie