ftorek Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 hej no i sie nie oparlem - ale i tak chyba z texturka nie zdaze... wiec nie wiem jak bedzie ale model juz prawie na finiszu :D ciut pod kreska - 1995 triangli pomysl z glowy bez koncepta - amfibia naziemno-podwodna (pod woda porusza sie po dnie :D - wiec nie ma sruby :D - mialo byc (i potem na texturce wyjdzie mam nadzioeje) steampunkowo i w ogole retro... ps. hyhy - ja naprawde nie mam obsesji na punkcie oblych, zardzewialych przedmiotow :D pozdoroa
sayonerka Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 Hehe, oble i rdzawe - nie powinienes miec problemow ze znalezieniem materialu na zone ;) Czemu nie zdazysz? Czy nie zostal jeszcze caly tydzien? Wyglada ciekawie, warto byloby to skonczyc. Powodzenia i pozdrawiam (oraz licze na pomoc ze swoimi wypocinami).
kurt_hectic Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 elo , pevnie bedzie jak ostatnio- model 10\10 + texturka 4\10 = 6\10 , sry, ze tak glopio sie wypowiadam, ale to obrazuje to co chce powiedziec ;)
ognisty Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 a yellow submarine... :D szkoda tylko ze znowu rdza :/
madman1987 Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 [kurt, powiedz mi jedno, czemu ty działasz na mnie jak płachta na byka? grrr, nie waże] amfibio coś genialne, dokładnie takie klimaty lubię i staram się takie stwarzać, a to ładny uśmiech ;) żebyś z mapką zdążył
Por@szek Napisano 18 Styczeń 2006 Napisano 18 Styczeń 2006 Ftorencjusz dawaj dawaj, mam nadzieje ujrzec conajmniej tak samo dobra texturencje jak poprzednio ;) Mam rowniez nadzieje ze jakos mi sie uda znalezc troche czasu i sie poobijac z wami;]
Gość Marioza Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 model i pomysl swietny, czekam na c.d.
ftorek Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Napisano 19 Styczeń 2006 ciesze ze sie podoba - na razie jeszcze z tekturki nici - ale model juz skonczony :D (chyba ze ktos ma jakies powazne 'ale' to sie jeszcze zastanowie :) pozodra poraszek - 'poobijac z nami' - przeciez to ciezka haroowa a nie pstrykanie tak sobie - hyhy :D
ognisty Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 hyhy a nizej 6501, pewnie dla relaxu jakas panienke modelujesz pokryjomu :D
Por@szek Napisano 20 Styczeń 2006 Napisano 20 Styczeń 2006 Coraz bardziej mi sie podoba. Mam nadzieje ze poplyniesz z metalowa textura jak nalezy. 3mam kciuki.
Rekomendowane odpowiedzi