Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hej

no i sie nie oparlem - ale i tak chyba z texturka nie zdaze... wiec nie wiem jak bedzie

ale model juz prawie na finiszu :D

ciut pod kreska - 1995 triangli

pomysl z glowy bez koncepta - amfibia naziemno-podwodna (pod woda porusza sie po dnie :D - wiec nie ma sruby :D - mialo byc (i potem na texturce wyjdzie mam nadzioeje) steampunkowo i w ogole retro...

ps. hyhy - ja naprawde nie mam obsesji na punkcie oblych, zardzewialych przedmiotow :D

pozdoroa

fishtank_01.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hehe, oble i rdzawe - nie powinienes miec problemow ze znalezieniem materialu na zone ;)

Czemu nie zdazysz? Czy nie zostal jeszcze caly tydzien?

Wyglada ciekawie, warto byloby to skonczyc.

Powodzenia i pozdrawiam (oraz licze na pomoc ze swoimi wypocinami).

Napisano

elo , pevnie bedzie jak ostatnio- model 10\10 + texturka 4\10 = 6\10 , sry, ze tak glopio sie wypowiadam, ale to obrazuje to co chce powiedziec ;)

Napisano

[kurt, powiedz mi jedno, czemu ty działasz na mnie jak płachta na byka? grrr, nie waże]

amfibio coś genialne, dokładnie takie klimaty lubię i staram się takie stwarzać, a to ładny uśmiech ;) żebyś z mapką zdążył

Napisano

Ftorencjusz dawaj dawaj, mam nadzieje ujrzec conajmniej tak samo dobra texturencje jak poprzednio ;) Mam rowniez nadzieje ze jakos mi sie uda znalezc troche czasu i sie poobijac z wami;]

Napisano

model i pomysl swietny, czekam na c.d.

Napisano
  • Autor

ciesze ze sie podoba - na razie jeszcze z tekturki nici - ale model juz skonczony :D (chyba ze ktos ma jakies powazne 'ale' to sie jeszcze zastanowie :)

pozodra

poraszek - 'poobijac z nami' - przeciez to ciezka haroowa a nie pstrykanie tak sobie - hyhy :D

fishtank_02.jpg

fishtank_03.jpg

fishtank_04.jpg

Napisano

Coraz bardziej mi sie podoba. Mam nadzieje ze poplyniesz z metalowa textura jak nalezy. 3mam kciuki.