Napisano 26 Sierpień 200618 l bucik zajebisty ...inspiracja zajebista...wykonanie prawie bardzo dobre...co mi brakuje to to samo co w kazdym twoim szkicu...czemu ty niegdy nie poprawiasz lini wglebien czy jakis innych w psie...tylko zostawiasz tego olwka nieszczesnego wszedzie heh...co mi sie jeszcze nie podoba to linia podeszwy jest dosc krzywa co dziwnie wyglada miejscami i bucik ma jakos slaba rozdzialke na planszy...po za tym naprawde ok projekt:)
Napisano 26 Sierpień 200618 l Ten nosorożec był peszy http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=29569&d=1137963027 :) A Conversy czerowne świetne :)
Napisano 26 Sierpień 200618 l Patrzę Pablonardo że fajne buciki kroisz ;), design niezły, wykonanie imo w sumie też, jedyna rzecz do której mam zastrzeżenie to fakt że projekty opierają się jedynie na "abiedasach" ;) choć całkiem nieźle wykonanych. . . Dodatkowo mama zastrzeżenie do chyba plastiqa tandetny chyba jakiś ;], a przynajmniej takie sprawia wrażenie, raczej unikał bym szarości. >>miwt - nie czepiaj się ołówka - człowiek włąsny styl sobie próbuje wypracować a Ty go z całym szacunkiem w ramki chcesz oprawić . . . BTW. Za Z********* Cenzor ściga ;)))).... Pozdrawiam Chciałbym prosić o projekcik półbucika typu martenz, ojki ;] . . .
Napisano 26 Sierpień 200618 l ajj bede sie czepial bo dobrze znam pawla osobiscie i wiem ze moglby to lepiej zrobic:)
Napisano 26 Sierpień 200618 l Buty super, gadżet dla użytkowników Rhino. ;) Ale typo bez składu ani ładu, najlepiej jak by go nie było. Najwyżej napis Rhino i koniec. pozdrawiam
Napisano 26 Sierpień 200618 l Kurde pierwszy raz tu zajrzałem. I normalnie szok... Ekstra te buty wymyślasz. Pomysły są super, a wykonanie też niczego sobie. Proszę o więcej ;) Pozdro
Napisano 29 Sierpień 200618 l Autor miwt: co do ołówka i wykończenia to ty już mnie w tej kwesti sprostujesz, w to wątpliwości nie mam:P ale żeczywiście masz racje śpieszyłęm sie z projektem bo termin mnie gonił:p i nie wykończyłem jak chciałem. MaGuu: tamten bucisz już mi się nie podoba, ale gdyby mu zrobić facelifting to może by i coś sensownego z niego było:) weinert: dzięki, dzięki:) MCMiriam: jak narazie projektuje sportowe butki, więc martesy raczej odpadają chodź i tak by sie tam nie za wiele dało dodać:p Co do szarości to dobrze użyta daje czasami naprawdę dobry efekt przykład wrzucam jako załącznik bo od kilku dni mi nie chce mi działać imageshack i fotosik:/:p RA: hehe też pomyślałem że to może być gadrzet dla rhinomaniaków:p na plansze nie nażekam bo to jedna z pierwszych i przyznaje, że w tej kwestii mam jeszcze sporo do nauczenia. obo: hehe dzięki wielkie, ale bez przesady:p a co do nowych butków to będom napewno, oj bedom:p
Napisano 30 Sierpień 200618 l Autor i stało sie fotosik zadziałał:D:D butki zrobione dla czystej przyjemnmości:) markery na papierze Canson ( świetnie na min kolorki siadają [ tutaj podziękowania dla miwta za radę:p]) nike king`s eyes
Napisano 30 Sierpień 200618 l siwetna podeszwa...nie wiem czemu ale kojarza mi sie z strzala choc ten rzut boczny troche nierelany bo musialbys miec niezle plaskie palce heh:D...no ale ogolem ok:)...dajesz dalej
Napisano 1 Wrzesień 200618 l heh yo świetny concept...ja jednak chciałbym sie zapytać jak uzyskałeś to białe tło, takie czyste bez żadnych faud i zgięć kartki...no chyba że masz taki zajebisty skaner :) pozdro fajowe butki mykasz hehe
Napisano 1 Wrzesień 200618 l Autor heh yo świetny avatar... taki życiowy:p kartka po skanie wyszła własnie bardzo żle, przyciemnona po bokach, kolor niejednolity itp (jak zawsze zresztą:p), więc wrzuciłem prackę do PS-a i poprawiłem conieco:) dzięki za koment
Napisano 31 Grudzień 200618 l Autor Praca zrobiona do szkoły:) ( wkręcam butki gdzie się tylko da:p ) Adidas GDL format:24x60 markery i ołóweczki czas: 3-4h są to buty do koszykówki więc to tłumaczy ich masywność i wysoką nadbudówkę usztywniającą kostkę. Podeszwa zapewnia dobrą przyczepność, można by się tylko doczepić do małej powierzchni pięty, ale poza tym jest OK:) Sprawdzają się też całkiem nieźle jako buty zimowe:p
Napisano 1 Styczeń 200718 l Autor hehe Kome zobaczymy co da się zrobić:) Dino to są markerki permanentne (designersike:p) polecam również do aut:)
Napisano 2 Kwiecień 200717 l Autor Witam wszystkich po dłuugiej nieobecności i przedstawiam nowy projekt (byłoby więcej ale dysk padł:/:/:/) Oceny komentarze, czyli ogólnie krytyka (konstruktywna) mile widziana. Puma R&G soft:PS i kilka szkicy ołówkiem i markerami.