adek Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Film "Sztuka spadania" produkcji studia Platige Image, w reżyserii Tomka Bagińskiego została nominowana w kategorii krótkometrażowy film animowany przez Brytyjską Akademię Sztuki Filmowej i Telewizyjnej (BAFTA). To najważniejsza nagroda przemysłu filmowego w Wielkiej Brytanii a druga na świecie po amerykańskiej Akademia Filmowa. Zrzesza około 6500 członków, przyznających nagrody w 21 kategoriach. Wręczenie nagród odbędzie się 19 lutego w Odeon Leicester Square w Londynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PasQd Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 katedra była niezła klimatyczna, ciekawe jakten kawałek wyszdł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 ?????? ze jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Widział ktoś te pozostałe filmy? "Fallen Art" było świetne - dobry pomysł i wykonanie. Niwestety, nie widziałem konkurencji, więc nie wiem jak tam "nasi" wypadają" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Sztuka Spadania- baaaardzo ciekawa;) zarowno pod wzgledem wykonia jak i pomyslu:) do tego naprawde fajna muzyka:) mistrzostwo swiata;) gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 jak to mawia mój wujek z Kanady - KONGRATULACJE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi