Napisano 22 Styczeń 200619 l Dobrze ze dodales na koncu nazwy tematu "??" bo rzeczywiscie mozna sie zastanawiac mocno czy to ma cos ze skoda wspolnego :] Wlokno weglowe na zderzaku do wymiany (material), no i nad lakierem moglbys jeszcze troche posiedziec. Poza tym pozytywnie, aczkolwiek malo szczegolowo
Napisano 22 Styczeń 200619 l Nie przepadam za tego typu tunningiem, ale wykonanie generalnie mi sie podoba. Pozdrawiam
Napisano 22 Styczeń 200619 l fajne autko..:) choć nie przypomina mi żadnego realnego auta.. a już na pewno skodę felicję :) zastanawiam się dlaczego jest to w W.I.Pach ... wygląda to na koniec.. jedyne co można by poprawiać to materiały.
Napisano 23 Styczeń 200619 l to jest najnowszy plan golfa 6 :D hehehe . widac autorowi sie spieszylo z wypuszczeniem w swiat i nawet render sie nie zakonczyl :D ... a autko jest fajne bo reprezentuje ze soba cos nowego
Napisano 23 Styczeń 200619 l niezla praca dopiero zaczynam z maxem mam nadzieje ze kiedys uda mi sie cos takiego wypocic
Napisano 24 Styczeń 200619 l Wstawiłem HDRI, ale to jeszcze nie to. Jak zrobić żeby to lepiej wyglądało? xeav >właśnie tak zrobiłem na załączonym obrazku, chyba że nie widać..