chveti Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 tris , napewno tris ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 za dużogo update'a to niedałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 chveti: sprawdzilem, chodzi o verts ;p Georgas: juz renderuje sie update telewizora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 Tv, cale 12 kanalow, dzwiek hiperdolbymono (szumiacy), glownie sluzy do wizualizacji na zywo i skladaniu filmow w adobe premiere (acz tv tez na nim ogladam) i zumik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 ładnie :), pokażsiateczke tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 no wygląda ładnie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 TV ma dziurke w lewym, gornym rogu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 Ahhh coz za tv :DDDDD ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 TV ma dziurke w lewym, gornym rogu :) Nie ma. Poprawilem to bo zobaczylem na renderze a nie chcialo mi sie drugi raz czekac ;p ładnie :), pokażsiateczke tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Styczeń 2006 Share Napisano 30 Styczeń 2006 nom illy , śmigasz , po tak oficjalnym pożegnaniu i morzu przelanych łez rekompensata się należy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 smigam? robie sobie spokojnie czasami jak mam chwile i tyle ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 Zamiar byl zrobic to ponizej, ale nie do konca jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 nie widze podobienstwa :D pokoj ladny ale to ostatnie cos nie wyszlo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 hehe no to jak się starasz że nie jesteś zadowolony ?? w sumie nikt by się nie poznał gdyby nie fotka ale skoro ją dałeś to poprawiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 halo to ja pisalem a nie illy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 cicho, zostaje, i tak ciemny material na tym bedzie bardziej mnie martwi monitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi