MR.Gespo Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Dlugo nie zamieszczalem swoich prac.Troche ich sie nazbieralo.Ocencie.Te na kartce w kratke sa bardzo stare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Hmmm chyba nie rozumiem tych rys :/ JokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 dziwne normalnie dziwne!:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 co do pomyslow, to zakrecone, psychodelka prawieze;) a co do wykonania, to jakos brakuje mi mocnej kreski, wiecej swiatla i cienia, - wiem ze to tylko szkice, ale jakos jednak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Lusija_ Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 może sprubój jeszcze popracowac nad tymi rysunkami dziwne sa nie przecze ale maja w sobie cos co przyciaga uwage...w gruncie rzeczy nawet mi sie podobaja:]ale mimo to czegos im jeszcze brakuje...ale tak jak mowilam popracuje jeszcze nad nimi i wprowadz kilka udoskonalen:]pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 takie rysuki tworza tylko członkowie sekty ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powelt Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Same pomysły mają coś w sobie, dobre koncepty na obrazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 może i dziwne, ale pierwszy mi się jakoś podoba (ta głowa z rękoma wykręconymi), mimo iż nie lubie takich klimatów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 przyznac musze....ze 2gi obrazek po prawo chwycil mnie za serce!! tylko poprawcowac nad warsztatem i dac go bardziej realistycznie...kupuje!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi