Skocz do zawartości

OWADY: HAIRMASTER (HUMAN FLEA MALE) :(((((((((((

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a tak jest niby ładnie ale coś dalej z kompozycją nie tak, równowaga troszke leci przez tego włoska z przodu. Byłoby bardzo spoko gdyby ten włos nie miał wogóle ostrości...

Napisano

dobra.. dupa.. dałem ciała nio trudno :( o to ostateczny render... dzisiaj jade i w neidzie.le też mnie nie ma więc nie mam czasu nad tym popracować trudno :( pójdzie następnym razem... wiem że to założne i kilka osób powali smiechem [lol2][lol2] spróbuje zrobić pracke od nowa ale nie pchłe też jakiegoś owada żeby załatać tą dziórke :):)

Napisano

tekst dla jury....

My work shows the \"Hairmaster\", which is a Human Flea (Pulex irritans). It lives in hair and fury, and his food is blood. Work is not very colorful because i was trying to achieve the Electron Microscope effect. I hope I manage Scene consist of 2.347.571 render primitives and 576 not solid objects. I made this in quite short time of about 40 hours... Main material has seven maps. Whole scene have 20 materials. Despite bump maps there are

also a lot of displacement maps. Only what I did in Photo Shop is wind and noise filter and color balance filter.

Napisano

JAk dla mnie to bombowo , powiem szczerze ze tu wiele tez ma do gadania jak widze twój sprzet bo mój to by tlyko za piszczal i sie zresetowal buahahahahah

Super modeling i piekna oprawa , Gratuluje umiejetnosci :D

Napisano

Mam do autora tylko jedno pytanko: na jakim sprzecie pracujesz ? Co do pracy rewelacja, podoba mi sie ze dbasz o detale, ktore tak naprawde tworza Twoje prace ponadprzecietnymi. Jeszcze raz pozdrowka i czekam na odpowiedz.

Napisano

bardzo podoba mi sie pomysl na ta pchle,

jestes weterynarzem czy to twoje hobby?

hihi zartuje, ale od tej pory bedziesz mi sie juz zawsze kojarzyl z pchlami...

Napisano

RK masz racje, nie ma co zwalac winy na sprzet, jak ktos nie ma zdolnosci to mu nawet P V 8Ghz i 200Gb ram nie pomoze, a co do pracy Scorpiego. to podoba mi sie tylko zblizenie na glowe tej pchly, a reszta jest w miare, troche tak dziwnie bo Scorpi nastawial sie na realizm pracy a dal kiepski schader, pchla nie jest tak mala aby trzeba ja bylo ogladac pod mikroskopem elektronowym (ale moze to jest japonska pchla:-)) jak dla mnie to zabija cale wrazenie z pracy, ale i tak jest dobra

Gratulacje Scorpi!!!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności