Gość _Kreska_ Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 ... trzy małe świnki po przejsciach z wilkiem, paru wizytach na siłce, sterydach niewiadomego pochodzenia przeszły prawdziwą transformacje. Teraz to już trzy duże bestie. Pija, bija i rozrabiaja, ich ofiary to przedewszystkim bezbrone, samotne i ladniejsze od nich samych "ptaszyny"... Czasem posuwaja sie znacznie dalej ale o tym kiedy indziej... ------------------------------------------------------ 3 little pigs after some little fights with a wolf, a few hours spent on the gym, some unknown steroids... They look like they went thru a real transformation. Now those 3 "little pigs" are real bastards! Drinking, fighting, playing up.. Their victims are always poor, wee and scared creatures. Little but more pretty than the 3 bastards who do things they shouldn't do.. Sometimes they go too far.. but more about it - next time. ------------------------------------------------------ Soft: photoshop Zdj/Pic: 2 zdj. drzew w tle (moje). 2 pic. trees (my) background. ------------------------------------------------------ praca do oceny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Ładna ta maciora :), fajny koncept :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Nom maciora roxi :) Biedny ptaszyna... Ale jesteś brutalna _Kreska_ :) Te prosiaczki za obstawę robią czy co? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 hmmm, nad prosiaczkami nie zastanawialem sie, umiescilem je bo czesto jak bitka jest to ci silniejszy maja jeszcze małą obstaw:), wyjasnie tylko jeszcze ze owa maciorka bedzie pci męskiej. Po prostu to okreslenie kojazy mi sie jakos tak... odpowiednio. Tymczasem maly apdejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 _Kreska_ -> witam w Bitwie ze świeżym pomysłem :) powodzena życzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 _Kreska_ -> Maciora to "suka" u prosiaków, a "samiec" to KNUR :D Także maciora nie może być płci męskiej :D Ps. -> fajny obrazek. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 29 Styczeń 2006 Share Napisano 29 Styczeń 2006 ej no wiem :), chodzi mi o samo okreslenie. Troche zmienilem koncepcje, teraz obstawa juz nie jest gormadka malych swinek. No i pytanie, czy zrobic im genitalia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 troche tla... wlasnie robie wprawki z kolorem wiec jeszcze dzis cos wrzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokół Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 Nice. Moze wreszccie ktos zrozumie ze wilk z bajki o trzech swinkach byl dobry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 12 Luty 2006 Share Napisano 12 Luty 2006 i kolorku troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 fajny klimacik, ale przyznam ze popzredni koncpet bardziej mi sie podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Ładne to to, klimat mi sie podoba, ciekaw jestam wykonania macior znaczy knurów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 milutkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miśko Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Bardzo milutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 dzieki za komenty :), kolejny apdejcik tymczasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 omg!nie chce wiedziec co ci sie sni po nocach....;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 no wlasnie nic ciekawego mi sie nie sni, jaby bylo inaczej pewno robilbym jakies fajne pracki a tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 :O znacznie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 Popracuj jeszcze nad tymi świnkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grudzien Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 hardcore w bajkowym stylu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marluk Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 zaprawde wredne są te świnie:D Bardziej nabłyszcz skóre świniom. Dodaj jakies chropowatości itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 18 Luty 2006 Share Napisano 18 Luty 2006 fajny klimat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 dzieki za komenty, narazie mysle o zmianie pogody, deszczyk moglby dodac troche klimatu chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 podziękujesz jak wygrasz hihii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 weź yuki :), caly czas nie wiem w jakie kolorki uderzyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 co weź, hiiii, poprzednie bardziej mi sie podobalo,ale to Ty decydujesz.Poza tym jak na taki deszcz zbyt wyraznie odbijaja się gałezie w kałuzy.ale i tak wymiatasz jak na mój mały guścik.pozdro.3mam kciuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 kolory te co były, albo jeszcze wcześniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Tobie yuki nie dziekuje, podziekuje wiesz kiedy ;). a tymczasem wracam do poprzedniej wersji. Tak mniej wiecej bo troche zmienilem jeszcze, lepiej dac nasycona ptaszyne (i krew) czy taka wyprana z kolorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 no to trudne pytanie-wiesz też bym się zastanawiała-patrze i nic-jak na cos wpadne dam znać ;) ps. oglądam własnie stronke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 lepiej bys jakies ladne szlaczki z krwi poukladal :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 nad szlaczkami pomysle :) a teraz taka szybka akcja ala f. miller, szybka wiec prosze o wybaczenie fanow millera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 :D hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 ok, nie ma co przebierac nogami, wersja do nominacji w pierwszym poscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 no i jak? hihi-gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 hehe thx,ale i tak z Twoja pracką szans nie mam :) no nic, wazne ze swinie znalazly sie w tak zacnym gronie. Dla mnie to juz baraaaardzo duzo znaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 bez przesady ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi