Gość k0niu Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Witam! Mam jedno pytanie. Ostatnio doszedłem do wniosku, że pora z blendera przeżucić się na coś lepszego. Wchodze na strone 3ds'a, szukam ceny... i spadam z krzesła(duuuża cena). Czy istnieje jakaś tańsza wersja dla studentów lub czy jest jakiś inny sposób na tańszą wersję? Pozdrawiam, Konrad
jaccunio Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 mozesz pobrac sobie triala, ktory trwa 30 dni chyba...
xeav Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 dlaczego od razu 3dsmax. Darmowa wersja mayi nie ma ograniczenia czasowego :)
Gość k0niu Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Sprawdziłem tą MAYA'ę ale mi się nie podoba, więc sprawdze traiala 3ds'a
hkropinski Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 hmm... alias łączy się z autodeskiem wiec mozna przypuscic ze za jakis czas wyjdzie wersja w stylu "personal learning edition" pozdr
piotrek Napisano 28 Styczeń 2006 Napisano 28 Styczeń 2006 Albo też nie wyjdzie, a zniknie ta istniejąca. k0niu - na początku może odstraszać, ale jeśli nie masz funduczy i nie chcesz mieć maxa trylko przez 30 dni, to naprawdę warto zainteresować się Maya. Zresztą, nie tylko z tych powodów :)
Karrde Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Jest wersja 3ds max 8 dla studentów do niekomercyjnego wykorzystania - kosztuje 100 euro. W jednym miejscu mowili mi ze wystarczy legitymacja, w innym, ze potrzebne sa jeszcze papiery ze szkoly.
maciekG Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 niestety taka licencja jest tylko na rok :/
Rekomendowane odpowiedzi