Napisano 28 Styczeń 200619 l Witam! Mam jedno pytanie. Ostatnio doszedłem do wniosku, że pora z blendera przeżucić się na coś lepszego. Wchodze na strone 3ds'a, szukam ceny... i spadam z krzesła(duuuża cena). Czy istnieje jakaś tańsza wersja dla studentów lub czy jest jakiś inny sposób na tańszą wersję? Pozdrawiam, Konrad
Napisano 28 Styczeń 200619 l dlaczego od razu 3dsmax. Darmowa wersja mayi nie ma ograniczenia czasowego :)
Napisano 28 Styczeń 200619 l Sprawdziłem tą MAYA'ę ale mi się nie podoba, więc sprawdze traiala 3ds'a
Napisano 28 Styczeń 200619 l hmm... alias łączy się z autodeskiem wiec mozna przypuscic ze za jakis czas wyjdzie wersja w stylu "personal learning edition" pozdr
Napisano 28 Styczeń 200619 l Albo też nie wyjdzie, a zniknie ta istniejąca. k0niu - na początku może odstraszać, ale jeśli nie masz funduczy i nie chcesz mieć maxa trylko przez 30 dni, to naprawdę warto zainteresować się Maya. Zresztą, nie tylko z tych powodów :)
Napisano 29 Styczeń 200619 l Jest wersja 3ds max 8 dla studentów do niekomercyjnego wykorzystania - kosztuje 100 euro. W jednym miejscu mowili mi ze wystarczy legitymacja, w innym, ze potrzebne sa jeszcze papiery ze szkoly.