Napisano 29 Styczeń 200619 l Witam... Postanowilem zabrac sie za cos wiekszego :D .... gdyz szkola sie zbliza i niebede mial co robic :P .... Troche w tym siedze ale nadal w te klocki za dobry niejestem ale warto probowac .... oto zdjecia oraz opis zamku ... XXX ... a oto moj renderek :D .... Pierwsza sciana ... prosze o wyrozumialosc i podpowiedzi ...
Napisano 29 Styczeń 200619 l Nawet ładny zamek sobie wybrałeś, ale ten twój render to porażka po pierwsze mało widać pokaż model z innej strony bo tak ciężko coś ocenić no i jak na razie dużo nie zrobiłeś, ale poczekamy zobaczymy, co będzie dalej:)
Napisano 29 Styczeń 200619 l z tego co widac na fotkach zamku to jest on dośc "boxowaty" zatem nei lepiej byłoby Ci tworzyc go z boxa? Stwórz głowną bryłe edytuj do editable poly... okna itp możesz dodawa za pomocą extrude wczesniej używając takiej opcji jak shape merge w zakładce compund objects... aczkolwiek każdy ma swoją własną metode. powodzenia... czekam na update.. bo zamki to moja mała pasja...
Napisano 29 Styczeń 200619 l Ładne boxy :) No, ale w końcu większość od tego zaczynała ;) Co do scenki to tak jak napisał Pan BLADE -> duuuuuuużo jeszcze masz pracy.
Napisano 29 Styczeń 200619 l Autor ze duzo pracy mam to wiem :D ... ale tworzyc ten zamek zaczolem wczoraj .. wiec mam narazie tylko jedna sciane :D ... ale taki ogolny model jak z klockow :D wyglada tak ..http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=29938&stc=1&d=1138537233 .. tylko nieumierajcie ze smiechu :D
Napisano 31 Styczeń 200619 l hehe ta taki WIP WIPa :) - czyt. QuPe jeszcze roboty przed tobą!! Siemka
Napisano 31 Styczeń 200619 l Autor No mi sie wydawalo ze wipa to sie zaklada jak sie zaczyna projekt .... czy to nieprawda ??
Napisano 31 Styczeń 200619 l misie to są w lesie...ale nie o tym miało byc.... :):p:) kiedy będzie jakiś update?
Napisano 31 Styczeń 200619 l Wow, fajnie... tylko jak zrobisz donżon? Nawet kustosz zamku nie ma jego planów architektonicznych. Jak dotąd nie udało się nikomu ich wydębić od głównej kapituły zakonu NMP mieszczącej się w Genewie... Lubie ten zamek... kiedyś byłem członkiem Bractwa Zamku Gniewskiego
Napisano 31 Styczeń 200619 l Autor Shogun 3D --> Mam bujna wyobraznie :D Blade --> No updaty to beda ok niedzieli bo teraz to szkola :D ...