Napisano 29 Styczeń 200619 l Ano dzis postanowilem sobie w ramach relaxu miedzy examinami pomodelowac :) niestety nie zobaczycie tu megawypasionej siatki :) wziolem koncept Woznkta :) tricount: 347triangles :) w pracy podniose o 3 :)
Napisano 29 Styczeń 200619 l Ha ha ha!!!!!! Tak co ja mogę powiedzieć, w sumie jestem jedyną osobą która wie jak to ma wygladać :P 1.Wydaje mi się że musisz, albo wydłużyć nogi, albo je troszeczkę rozprostować. Może i zmienić jakośustawienie ogólne, bo na razie to taki jakiś dziwny jest, ale rozumiem że tak wygląda na koncepcie, bo dziwna perspektywa jest 2. Z założenia to był pancerz bojowy :P, więc tam na koncepcie widzisz taką grubą kreskę na korpusie, to w tym miejscu to się otwiera. Tak więc jak Ci się naprawde nudzi to zrób środek :D Życzę miłej pracy!!!!!!
Napisano 30 Styczeń 200619 l Szczerze Hatred nie tylko ty miales chrapke na ten model, ale bede wspanialomyslny i Ci nie wrwe go moimi szponami :) A co do modelu ... nic Ci nie powiem bo trzyma sie konceptu i siatencja jest luzix, zobacyzm jak dalej bedzie ;) Wiesz ze jakby co to Cie objade :P
Napisano 30 Styczeń 200619 l to dobre, szczególnie podoba mi się ta siatka, chyba spodbały Ci sie te modele do kotrych ostanio dałes linka, a w zasadzie ich polycount
Napisano 31 Styczeń 200619 l Autor nom bo to dziela sztuki sa normalnie :) ciekawe czy keidys bede umial cos takiego robic :)
Napisano 31 Styczeń 200619 l O_O łoooqrde wypas normalnie :D... ale szczerze popracowałbym troche chociaż nad teksturką za dużo przed kompem chyba siedze, ja wymiękam... albo jakiś archiwalny wątek znalazłem... O_o o! już mi oko lata...
Napisano 31 Styczeń 200619 l Buahahahaa, teraz widze po texturze, chyba Ci sie watek atomic'a spodobal na talku. DObre, stary licze ze go skonczysz, ile ona ma?? 128x128??
Napisano 31 Styczeń 200619 l Autor 128x128 :) rysuje w realsizie :) nom mam nadzieje ze go skoncze okaze sie :) texturka oczywiscie nie skonczona :)