Hatred Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Ano dzis postanowilem sobie w ramach relaxu miedzy examinami pomodelowac :) niestety nie zobaczycie tu megawypasionej siatki :) wziolem koncept Woznkta :) tricount: 347triangles :) w pracy podniose o 3 :)
Woznkt Napisano 29 Styczeń 2006 Napisano 29 Styczeń 2006 Ha ha ha!!!!!! Tak co ja mogę powiedzieć, w sumie jestem jedyną osobą która wie jak to ma wygladać :P 1.Wydaje mi się że musisz, albo wydłużyć nogi, albo je troszeczkę rozprostować. Może i zmienić jakośustawienie ogólne, bo na razie to taki jakiś dziwny jest, ale rozumiem że tak wygląda na koncepcie, bo dziwna perspektywa jest 2. Z założenia to był pancerz bojowy :P, więc tam na koncepcie widzisz taką grubą kreskę na korpusie, to w tym miejscu to się otwiera. Tak więc jak Ci się naprawde nudzi to zrób środek :D Życzę miłej pracy!!!!!!
Por@szek Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 Szczerze Hatred nie tylko ty miales chrapke na ten model, ale bede wspanialomyslny i Ci nie wrwe go moimi szponami :) A co do modelu ... nic Ci nie powiem bo trzyma sie konceptu i siatencja jest luzix, zobacyzm jak dalej bedzie ;) Wiesz ze jakby co to Cie objade :P
Gość Marioza Napisano 30 Styczeń 2006 Napisano 30 Styczeń 2006 to dobre, szczególnie podoba mi się ta siatka, chyba spodbały Ci sie te modele do kotrych ostanio dałes linka, a w zasadzie ich polycount
Hatred Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Napisano 31 Styczeń 2006 nom bo to dziela sztuki sa normalnie :) ciekawe czy keidys bede umial cos takiego robic :)
PAINbringer Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 O_O łoooqrde wypas normalnie :D... ale szczerze popracowałbym troche chociaż nad teksturką za dużo przed kompem chyba siedze, ja wymiękam... albo jakiś archiwalny wątek znalazłem... O_o o! już mi oko lata...
Por@szek Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 Buahahahaa, teraz widze po texturze, chyba Ci sie watek atomic'a spodobal na talku. DObre, stary licze ze go skonczysz, ile ona ma?? 128x128??
Hatred Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Napisano 31 Styczeń 2006 128x128 :) rysuje w realsizie :) nom mam nadzieje ze go skoncze okaze sie :) texturka oczywiscie nie skonczona :)
Rekomendowane odpowiedzi