Napisano 30 Styczeń 200619 l Dlaczego taki mały render. Prawie nic nie widać. Poradzę ci tylko, żebyś zmienił światło. Model z tego co widać jest Ok...
Napisano 30 Styczeń 200619 l Za duza rozdzielczość, nie chciało mi się czekać az się otworzy;P A tak na powaznie to skończ model bo coś tam przeswituje.
Napisano 30 Styczeń 200619 l Autor Model niedokonczony to wiem, szczegoly w drodze.Ale najwiekszy problem mam z texturkami i otoczeniem.Maska nie jest wklesla, ale dzieki.
Napisano 30 Styczeń 200619 l maska wydaje sie być wklęsła albo to grill faluje u góry, albo jedno i drugie ;] ale nie jest w sumie źle
Napisano 30 Styczeń 200619 l Textury to przy odrobinie wprawy nie wielki problem choć bywa to upierdliwa sprawa, im dokładniej jednak wymodelujesz np.reflektor tym mniej ich potrzebujesz. Otoczenie zaś to jest problem, każde autko czy w zasadzie kształt wymaga indywidualnego podejścia takby wydobyc odbiciem to co w nim najlepsze, ja wciaz to trenuje teraz robie mapki hdri prosto z rawów ale nie mam jeszcze konkretnych rezultatów ażeby sie pochwalić. Niemniej taką widzę droge, minimalne 3d w tło i sferyczna mapa hdri plus dopasowac to wszystko zgrabnie z autkiem i ze swiatłem rzecz jasna także.
Napisano 30 Styczeń 200619 l Tekstury to pieklo!!! ;P Ci programisci z Disceeta cos sie nie postarali jezeli chodzi o ich nakladanie :/ Ale przy odrobinie wprawy i sprytu (czasami) mozna zyskac przyzwoite efekty... :) No a modelik spox :>
Napisano 30 Styczeń 200619 l Autor dzieki za wytyczne Damusto.jutro popracuje nad szczegolami.bymbyl wdzieczny za instrukcje na temat lakieru. pozdro
Napisano 30 Styczeń 200619 l gdzie klamki? cos sie nad reflektorem dzieje balonowate opony okolice tylnego swiatla sa jakies nieostre zderzak z tylu tez jakis taki wybrakowany w ostre kanty dawaj tez normalne swiatlo a nie jakies cieniowanie no i biale tlo
Napisano 30 Styczeń 200619 l Pokaz nam siatke bo tak troche trudno coś powiedzieć błędy niestety napewno są ale jest niezle troszke pracy i modelik będzie ok
Napisano 31 Styczeń 200619 l Siatka wporzo :) Oszczedna... :) Ładna Audica! Troche elementow dodasz a bedzie miodzio ;)
Napisano 1 Luty 200619 l Satka moze być......... nie zartoje jest niezła czekam na dalsze postępy w pracy:)
Napisano 1 Luty 200619 l Autor kolejny step - poprawilem niektore szczegoly reflektory itp. klamki tez zrobilem
Napisano 2 Luty 200619 l W orginale nie ma w tym miejscu kierunkowskazów i te klamki tez sa troche inne
Napisano 2 Luty 200619 l Autor Lakier pojawi sie do 4 tydodni - musze troche odpoczac od tego modelu. pozdro
Napisano 3 Luty 200619 l Model świetny , mam nadzieję że prezentacje i materialy też będziesz miał ładną. ps.28 kwiecień udajemy się na spotkanie w Gliwicach więc też bądź. Więcej szczegółów w Wolnych Dyskusjach ;) Pozdrawiam.
Napisano 3 Luty 200619 l modelik bardzo fajny...jedyne co bym sie mogl przyczepic to podstawa...zrob inny kolor...ale to wip wiec tutaj w sumie malo to jest wazne:)...ale modelik gladziutki:)