Napisano 31 Styczeń 200619 l Siemka!!! To mój pierwszy projekt na forum więc nie będzie jakichś fajerwerków tylko prosta łazieneczka :) Aha nie mam neta w domu więc nie spodziewajcie się upgradów na bieżąco :P Czekam na komentarze Oto renderki:
Napisano 31 Styczeń 200619 l calkiem ladnie. najbardziej podoba mi sie ten recznik-sciereczka (pewnie reactor?) pozatym pracuj dalej nad modelami bo troche malo w scenie :P popraw mapowanie bo w niektorych miejscach dziwnie to wyglada. powodzenia i pracuj dalej. moja ocena: 4/6 pozdro!
Napisano 31 Styczeń 200619 l Nie bede wypisywal co mi sie nie podoba, bo za duzo klepania w klawire, ale najladniejsza rzecza z calej scenki jest brudny recznik :D Zaden model do mnie nie przemawia, odstaje od siebie, pomieszales style, jest pusto. Postawiales przedmioty pod render, jest nienaturalnie. Oceny nie daje, bo to wip :) Glucho wszedzie, cicho wszedzie, co to bedzie, co to bedzie?;] powodzenia :]
Napisano 1 Luty 200619 l mam wrazenie, ze projektujesz "prosto z glowy", moze rozrysuj sobie jakis plan, wymysl układ, wybierz styl... to Ci powinno pomoc
Napisano 1 Luty 200619 l Autor OKi popracuje troche nad tym. Wlasnie mialem zamiar dodac jakies kosmetyki, wentylator, poprawić mapki (nie zauważyłem zbyt mocnego spectacular'a na wannie i zlewie) i zrobić "przemeblowanie" To kropla w morzu pracy :) W piatek rzuce nowy render
Napisano 3 Luty 200619 l Autor Wreszcie zasiadlem do Max'a. Zrobilem niewiele - bo tyle mialem czasu :( ale zawsze to jakis postep. Textura na dezodorancie pascie i szczoteczkach jest robiona na szybko wiec nie jest najwyzszych lotow. Piszcie co konkretnie mam jeszcze poprawić. [ATTACH]30233[/ATTACH]
Napisano 4 Luty 200619 l ~Zmniejsz uchwyty na szawce pod umywalką ~obniż klopa bo ja jak bym miał siadać tak wysoko to bym opuchlizny dostał :) ~ta wanna mnie jakoś dręczy (wykręca oczy) jakoś możesz ją zmienić.. to tylko sugestie.. pamiętaj. p o z d r o.