boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 hehehe coś na szybko i bez przemyślenia ale w wersji: color/monocolour gray B/W miniature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Przyznam, że takie właśnie logo mi się bardzo podoba:), proste a jednocześnie ładne. Możnaby jeszcze ew. zrobić, żeby te klocki wyglądały jak narysowane:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Te brylki powinny być takie bardziej \'maxowe\' bo narazie to mi troche zajezdza standarowymi logami w capitalism 2. Font fajny tylko daj moze jakis anti-aliasing czy inny \'soft\'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 hmmm - przemyślałem te loga i właściwie chyba byłbym za dolnym są mało 3d bo też papier przyjmuje farbę w 2d ;).... ale na potrzeby koszulek, gadżetów można robić dowolne wariacje w Maxie - np: jeden sześcian w stylu high tech, drugi fantasy, a trzeci szkło z caustyką :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pindarr Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Bardzo fajne logo.Proste a jednoczesnie funkcjonalne i ladne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 A mi się nie podoba... w końcu to ma być logo najlepszego serwisu o Maxie w Polsce... i jednego z lepszych an świecie, więc... hmm... wolałbym coś bardziej skomplikowanego... jakiś mix prac, albo coś w tym stylu... sam nie wiem... a taką naprasowankę to można sobie w domu zrobić!! Sorry, ale JESTEM NA NIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 M@ti - oczywiście mix prac można zrobić ale nie w logo... nie chciałbym w logo 2x2cm był mix prac bo co tam będzie? w dodatku CMYK, Sito, Tampodruk itp mają swoje wymagania.... popatrz na logo Blaupunkta - uznane za najlepsze na świecie.... czy masz tam mix wszystkich radyjek? - nie - niebieska kropkę... wystarczy? można zapamietać? ktos powie Blaupunkt - wiesz jakie ma logo?... a pozatym jest ponadczasowe.... bo mix prac zmienia się co miesiąć i co? co miesiąc loga pozmieniasz?.... pozatym TO LOGO - to tylko przykład jak należy pokazywać logotypy - czyli kolor, mono, gray, b/w, mini itp.... właściwie nie powinno brać udziału w konkursie.... a jeśli uważasz, że się mylę to popatrz na strony konkurencji - to zawsze pomaga... przecież na koszulce może być rozwinięcie logo, aranżacja.... a pozatym nie projektujemy tutaj koszulki tylko LOGO :) a to chyba róznica... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrax Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 ad. wersja druga - dobry logos, pasuje do serwisu, prosty czytelny i zapamiętywalny; może tylko drobna poprawka: większa czcionka w napisie i usuń te pionowe kreski. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Mi się to źle kojarzy z jednym poronionym konkursem (w wykonaniu) w którym brałem udział. Niektórzy chyba skapują się o któren konkurs chodzi mi ale ja nie mam zamiaru nikogo się czepiać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3XB Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 gdzieś już takie logo widziałem więc nie zabardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pogo Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 ja tez chyba juz gdzieś to widziałem... poza tym cos gadałeś gdzieś o problemach z szrościami... a napis dużo lepiej wyszedł bez tych pionowych kresek... a jeśli chodzi o mix prac to chyba chodziło o to żeby z kilku projektów wybrać to co w nich najlepsze... np: 1. koloryatyka 2. technika 3. kompozycja 4. coś tam jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 ech pogo... to są przykłady i jak zauważyłeś są tam szarości ale w wersji GREYSCALE :) taki mix jaki proponujesz przypomina mi tworzenie przez ruskich super samochodu - silnik od volvo, blacha od mesia, opony od citroena i wyszła im Pabieda... :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi