Napisano 3 Luty 200619 l kto pyta niebladzi, a ja mam dylemet jak zapisac prace z 3dsmax jako np.jpeg
Napisano 3 Luty 200619 l po wyrenderowaniu w okienku gdzie wyświetlony jest render, w lewym górym rogu jest ikona dyskietki, kilknij :) Pozdrawiam --- Myślę że jest to dobre pytanie do FAQ, podobnie jeśli chodzi o animację
Napisano 5 Luty 200619 l No właśnie apropo animacji. Wykonałem tutka http://www.max3d.pl/tut.php?id=254 Powstała eksplozja z efektem glow. Animację muszę zapisać w videopost, ale zawsze powstaje niby film przedstawiający ostatnią klatkę animacji. Jak wyrenderować avi?? Próbowałem już na różne sposoby
Napisano 5 Luty 200619 l RENDERING---->RENDERER---->tam w okienku RENDER OUTPUT --->masz save file--->klikasz na Files...---->nazywasz plik wybierasz avi klikasz oki zaznaczasz by renderowalo wszystkie klatki i ---->klikasz render po kilku minutach lub godzinach masz zapisana animke:)
Napisano 5 Luty 200619 l Zrobiłem tak, ale zapisał film bez efektu glow, były tylko cząsteczki spraya, a powinna być taka poświata. W tutorialu pisało, żeby w videopost nadać efekt glow a później wyrenderować też w videopost. I właśnie nie wiem jak to wyrenderować w videopoście aby powstał avi.