leander Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 Mam nadzieję, że pit3r nie obrazi się za pożyczenie koszulek do prezentacji loga [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Fajne ............. mi sie podoba!! Jestem ciekawy innych opinii ale jak dla mnie to jest ok [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Fajne i wmiare proste. Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 nie .. nie obraze sie :) .. na koszulce spoko wyglada ale .. wyobraz sobie takie logo i wyobraz sobie ze trzeba pod to www zrobic .. mi jakos by to nie pasowalo ale to jak zawsze moje zdanie .. poza tym mam kaca max .. ide spac .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 hmm....może troche na mało kolorów...? Ale sama kompozycja podoba mi się.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 to najbardziej mi odpowiada. jestem za. tylko widzial bym w innym kolorze, bez niebieskiego. wszyscy robia niebieskie az chce sie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Zdecydowanie najlepsze z dotychczasowych na koszulke. Na strone trzebaby je troche podrasowac zle chyba tez by sie nadalo. Takie jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Nio!! Fakt, że jest ubogie w swojej kolorystyce ale trzyma się kupy :D Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 nie obraź się ale mi się nie podoba - ma za dużo elementów... nie ma na czym się skupić... ten pierścień, to 3D, to podkreślenie i czcionka... jest pozornie proste, ale bez smaku... pozatym reprezentuje dość archaiczny design... pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blooddragon Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 to Cie Buła podsumował:D jak dla mnie za bardzo kojaży mi sie z Discreetem. pewnie o to chodziło... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit3r Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 zgadzam sie z boowa .. jednak kazdemu podoba sie co innego .. najlepiej by bylo jakby kazdy tego narobil hurtowe ilosci i niech wybieraja ludzie ... [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 Faktycznie jest trochę tradycyjne. Pomyślałem jednak, że nie będę go spisywał jeszcze na straty i trochę przerobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Projekt ciekawy. Podoba mi się ,ale zgodzę się z PitErem ... trzebaby doprawcować je jeszcze pod kątem www ... na kuszulce prezentuje się świetnie! Co do ostatniej wersji - czcionka z niebieskimi elementami bardziej mi się podobała ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 super :) twoje i saygona sa najlepsze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 niestety to tez nie logo .. ale ladne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 hmmm... zamiast uprościć - bardziej je skomplikowałeś.... nie mówiąc już o tym, że nie będzie to proste w druku... pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 hehe....zrobiles zbyt \"bajkowe\" kolory.....jak na logo.......na czarnej to jeszcze jakos ujdzie....ale na bialej koszulce......to juz nie bardzo...........sorki ale takie moje zdanie [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi