deshu Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 To moja pierwsza pracka w zbrushu. Dodalem jakis efekt w ps'sie nie wiem jaki ale wyglada lepiej.
Belus Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 Dodałeś efekt w ps-ie i wygląda lepiej? ale co to i wogóle "o so chozi?"
Chalek Napisano 5 Luty 2006 Napisano 5 Luty 2006 słabizna straszna jak dla mnie, nic w tym nie ma niestety
deshu Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 NicoN dziex widzisz w tym co ja widze i ogolnie malo osob poza nami:), chalek tez dzieki:) a komus z #1 postu nie chce mi sie tlumaczyc bo nie mam czasu.
Master Kiełbaster Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 niechce mi sie komentować bo też czasu mi brakinie :P efekt z fotoszopa ist totali krap
tweety Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 deshu: hmm... powstrzymaj się jak na razie od mieszania Zbrusha z Photoshopem. Kolorystyka to taka nitrogilceryna - łatwo wszystko wysadzic jak się nie uważa. Ty jeszcze za mocno mieszasz probówką. Pozdrawiam [+] mental ray jest zdecydowanie bezpieczniejszy ;)
deshu Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 Hmm troche trudna do zrozumienai ta metafora jak na moja glowe:) Knysha - nie. A tu macie link do wersji z wprost z zbrush'a bez efektu z psa-
arcade Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 hehe praca w stylu "pomachałem trochę myszą w ZB, potem filtr w PSP coś dziwnego mi wyszło o_0... A to niespodzianka" ;) blah, takie coś można w 5 min zrobić naciskając przypadkowe klawisze
deshu Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 Powiedz to mislosnikom picassa, bo ja ci nie bede tlumaczyl co w tym mozna zobaczyc pieknego. "Nie cierpię ludzi którzy srają wyżej niż dupę mają..." - genialne
kengi Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 nie porownuj tego do picassa. w tym nic nie ma. i nie wmawiaj nikomu ze jest inaczej. u picassa czy wszelkich dobrych abstrakcjonistow(picasso nie byl abstrakcjonista ani tyci tyc, tak na marginesie) jest przynajmniej dobra kompozycja. zazwyczaj jest tez poparta latami reserczu, nie robili tego od tak, bo cos ich naszlo. wszystkie prace abstrakcyjne sa przemyslane. kazda rzecz jest zrobiona po cos. a tu jest tylko przypadek i to widac. mozesz udawac ze jest inaczej ale nikogo kto chocby tylko liznal wiedzy o sztuce nie nabierzesz. dawno dawno temu nie widzialem gorszego syfu. w zasadzie to sobie nie przypominam. "Nie cierpię ludzi którzy srają wyżej niż dupę mają..." - genialne pewnie to i tak nedzna prowokacja. a ile ubawu :) hehe
Chalek Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 Powiedz to mislosnikom picassa, bo ja ci nie bede tlumaczyl co w tym mozna zobaczyc pieknego. "Nie cierpię ludzi którzy srają wyżej niż dupę mają..." - genialne ohoho! mocne slowa... troche pokory czlowieku
deshu Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 hehe ok olewka p.s. nie porównywalem do picassa
Rekomendowane odpowiedzi