_Mich@l_ Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 Jak pisałem w moim ulubionym temacie "Rysowanie" wpadłem na zankomity Concpet, nie zdradziłem tam jaki owy jest. Otóż w szkole spodobały mi się sposoby ochrony przed kradzieżą papierów toaletowych znajdujących się przy umywalkachw klasach (do wytarcia rąk nie). Wbrew prośby Y2D (sorx) pokażę Wam 1 pracę, z którą mam problem. Mianowicie uważam, że zrobiłem coś nie tak ze światłem oraz nie umiem poprawnie tekstury "srajtaśmy" odzwzorować na papierze. Pls - help me. ...................\/......................\/..........................\/.....................\/ >>
rowr Napisano 7 Luty 2006 Napisano 7 Luty 2006 link nie dziala jakis error mi wylazi :) dokladnie taki : [an error occurred while processing this directive] The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error. [an error occurred while processing this directive]
_Mich@l_ Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 niestety, podałem linka za wcześnie, ale plik został już wysłany. Spróbuj ponownie
_Mich@l_ Napisano 7 Luty 2006 Autor Napisano 7 Luty 2006 a u mnie się otwiera i to ładnie, hmm może teraz?
ReflectVision Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 o ile wiem unosniki sie w drugą strone daje ;] poprawny link to http://www.members.lycos.co.uk/imekspert/img_0029.jpg ale tez nie dziala
_Mich@l_ Napisano 8 Luty 2006 Autor Napisano 8 Luty 2006 co wam z tym, mi wszystko hula, ten od qba nawet mi nie działa :D ok, zmniejszyłem obrazek i dam go jeszcze raz do 1 postu KLIK TUTAJ!!
kolegaalek Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 działa, działa- nie rozcieraj tak paluchem, tylko rób cienie kreską:p
muody Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 za sztywne... papier klozetowy tez ma swoj klimat! :D brakuje odczucia faktury i budowy - rurka boczna tak mocno nie odstaje nigdy od glownej, dodatkowo malowana jest ta sama farba btw. czemu on lewituje a nie opiera sie na lince? btw2. cwicz na bialym papierze
_Mich@l_ Napisano 8 Luty 2006 Autor Napisano 8 Luty 2006 a powiecie mi jak zrobić, zeby ten papier wyglądał jak papier, a nie identycznie jak rura? z tymi rurami mi dziwnie przy końcach wyszło - rozchodzą się
arcade Napisano 8 Luty 2006 Napisano 8 Luty 2006 do dupy... No ale nie załamuj się tylko spróbuj zrobić coś ambitniejszego, a nie rolkę papieru na sznurku, do tego na kartce w kratkę...
Rekomendowane odpowiedzi