Napisano 1 Sierpień 200321 l mam pytanko. : ktos mi kiedys na forum powiedzial ze to ze kazdy jest \"member\" to tylko chwilowe a po czasie wroca stare nazwy lub dojda jakies nowe......wiec co z tym bedzie ?? Ps. Byly jeszcze gwiazdki....one tez nie wroca??.... [piwo] ODP[piwo]
Napisano 2 Sierpień 200321 l Ja jestem z Rebuzzem. Chcemy gwaizadek i jakis ladnych nazw (najlepiej te co pierwsze byly). Nie ladnie obiecywac i nie robic :D
Napisano 2 Sierpień 200321 l Autor czy kogos jeszcze interesuje ten temat oprocz mnie i mORPHA ?? Ludzie napiszcie cos !!!!
Napisano 2 Sierpień 200321 l zwisa mi to czy mam 100 czy 1 gwiazdke ludzi oceniam po ich modelach nei gwiazdkach a co do statusów wo np Baggins sie zarejestruje i bedzie junior [lol][rotfl]
Napisano 2 Sierpień 200321 l i co z tego ??.... moim zdaniem stare nazwy powinny wrocic..... a ludzi nikt nie bedzie przecierz ocenial po ich gwiazdkach czy po czyms innym.....jak by tak bylo to by ich oceniali po ilosci postow........pomyslcie..ludzie....[piwo] to przeciez nie jest az taki zly pomysl.....moze gwiazdi nie musza byc ale stare nazwy powinny wrocic......
Napisano 2 Sierpień 200321 l i po co znowu zamieszanie robic??? bedzie tylko GONIENE aby zwiekszyc sobie status...ehh... pozdr
Napisano 2 Sierpień 200321 l Zgadzam się z Pablem. Nie należy zpowrotem przywracać gwiazdek i statusów. Po co to, ile jest osób które sa dopiero od 1-2 miesięcy na forum i mają po 400 postów. Np.: rada kogoś z 500 postami które zdobył w ciagu miesiąca, będzie się liczyła dla ciebie bardziej aniżeli od osoby która się na tym zna i ma tylko 50 postów. Gwiazdki nic nie dają, ludzie piszą bele pierdoły aby sobie tylko licznik nabić !! A jeśli nawet to lamera zawsze się wychaczy [rotfl] [piwo][piwo][piwo][piwo][piwo]
Napisano 2 Sierpień 200321 l Autor ok dzieki Panowie.....mi chodzilo zeby ktos napisal czy bedzie to przywrocone czy nie...a nie jakie sa tego plusy i minusy.....ale widze ze sa podzielone zdania wiec zamknijmy pokojowo temat [piwo][piwo][piwo][piwo][piwo][piwo]
Napisano 2 Sierpień 200321 l Nie będą. Wprowadzają tylko zamieszanie i powodują gonitwę za gwiazdkami ... Podobnie jest na innych forach tego typu ... Gwiazdki i statusy są zbędne ...
Napisano 2 Sierpień 200321 l Autor dzieki o taka konkretna odpowiedz mi chodzilo ............TEMAT ZAMKNIETY[piwo]