smiler Napisano 9 Luty 2006 Napisano 9 Luty 2006 to chyba jedyny dział w którym będę mógł komukolwiek coś pomódz, bo jeśli chodzi o grafikę 3d to jestem początkujący, a z muzyką i realizacją dźwięku trochę lepiej. Od razu zapowiem że chętnie zrobiłbym muzykę do jakiegoś fajnego filmu więc jeśli szukacie kompozytora chętnie pomogę. Jeśli chodzi o zakres gatunkowym to w sumie bez ograniczeń, choć nie piszę się na hip-hop i temu podobne głupoty. muzyka orkiestrowa, pop, lekko jazzujące klimaty i elektroniczne ( bigbeat, break beat, house) może nie długo uda mi się zrobić stronkę ze swoimi pracami to podeśle linka. Pozdrawiam
kannu Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 serwusik smiler :) ja tez bym posluchal jakichs probek - najchetniej orkiestrowych brzmien :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
smiler Napisano 16 Luty 2006 Autor Napisano 16 Luty 2006 Wystawiłem 4 krótkie utwory na www.patrykscelina.mp3.wp.pl , ale są ciągle w poczekalni:( i nie mam pojęcia kiedy będą tam dostępne. pozdrawiam
smiler Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Napisano 24 Styczeń 2008 Po długiej nieobecności przypominam o możliwości skomponowania muzyki do animacji, filmu, czy też gry komputerowej. co do próbek muzyki to zapraszam na takie strony: http://www.myspace.com/patrickscelina http://www.patrykscelina.mp3.wp.pl oraz najnowsze kompozycje znajdziecie pod: http://www.freemedia.scelina.com w dziale muzyka (Jest to strona, która będzie zawierała różne pliki multimedialne royalty free.Dźwięki,muzykę, trochę teksturek, pędzli oraz tutoriale. Stronka nie jest jeszcze gotowa, ale jak tylko będzie w pełni funkcjonalna i zapełniona to na pewno wrzucą info na forum) :)
lestat85 Napisano 24 Styczeń 2008 Napisano 24 Styczeń 2008 Smiler faktycznie nieźle... mówię to jako audiofil i ex muzyk... polecam!
illy Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 bede wrednym, ale krytyka nikomu jeszcze nie zaszkodzila escape - brzmi strasznie plasko, gra tam potezna tuba czy cos podobnego, a w ogole tego nie czuc, jakby mi ktos przez komorke puszczal two sides - tak samo, wszystkie dzwieki suche, od tego puuup puup ktore jest niby fajne, bo dretwe hihaty, ktore powinny byc fajniutkie soczyste looking for.. - jezu, skad ty bierzesz te instrumenty? btw na czym komponujesz wszystko? ale zycze sukcesow na miare Don'a Davis'a
kamil.ochel Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 sample bębnowe brzmią słabo. jakby chciały ale nie mogły. ogólnie jakiego oprogramowania używasz?
Tomasz_87 Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 jak dla mnie jest słabo , napraewde słąbo, sample nie są dobrej jakosci, brak masteringu itp. zeby nie było ze komentuje i sam nie prubowałem to tutaj jest link do mojego demka, dosyc kruciutkiego http://www.speedyshare.com/351136200.html
smiler Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Napisano 28 Styczeń 2008 zeby nie było ze komentuje i sam nie prubowałem to tutaj jest link do mojego demka, dosyc kruciutkiego bardzo krótkie fakt. Ja nie staram się nikomu wmówić, że to co robie jest świetne, po prostu prezentuję. Twoje demo w tym przypadku nie dowodzi niczego.
Gość irmina0505 Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 prosze o pomoc! Mam komputer od poltora roku i wlasnie dzis rano gdy go włączylam stalo sie cos dziwnego. zupelnie nie wiem co mam zrobic. a mianowicie wszystko co napisze na klawiaturze slychac w glosnikach i to dosc glosno. czyli przy kazdym kliknieciu slysze taki krotki pisk z glosnikow. to samo dzieje sie z myszka. nie wiem co mam zrobic a najgorsze jest to ze teraz gdy podglosze glosniki do ok 1/3 one strasznie piszcza. to dzwiek podobny do tego jaki wydaja glosniki gdy sie kolo nich postawii mikrofon. POMOCY!!!!!!!!!
hcpiter Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 muisisz obciac troszke kabla od klawiatury bo to ten kabel wydaje taki dzwiek, tak jest jak kabel robi sie stary :]
Gość irmina0505 Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 ja pytałam poważnie!!!! no fajnie dzieki super forum...
hcpiter Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 eh nie dala sie nabrac :p to forum o grafice a nie muzyce yol !
maverick sheep Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 proponuje założyć swój temat w odpowiednim dziale
Gość Vehli Napisano 29 Styczeń 2008 Napisano 29 Styczeń 2008 Tomasz_87 a Ty na czym komponujesz? Słyszę profesjonalne brzmienie i jestem ciekaw, czym Ty wprawiasz w ruch dźwięk. pozdrawiam
polon Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 mi sie utwory bardzo podobają, jestem pod wrazeniem, chociaz akurat ja na muzyce sie nie znam
Nowi Napisano 28 Wrzesień 2008 Napisano 28 Wrzesień 2008 podpisuję się pod tym :) zawsze chciałem umiec stworzyc własną muzykę :) Jeśli uda mi się zrobic kiedyś jakąś porządną animację to na pewno się z tobą skontaktuje :) Pozdro 3maj tak dalej :)
Rekomendowane odpowiedzi