Napisano 9 Luty 200619 l jezeli uwazasz za skonczoną to powinna byc w gallery .. ja ją uwazam za nieskonczoną :)
Napisano 10 Luty 200619 l Autor wiec moze powiedzcie co zrobic aby bylo dobrze a nie tylko chrzanicie ze do niczego
Napisano 10 Luty 200619 l jak dla mnie to tak: - tło za bardzo odwraca uwage a jakieś rewelacyjne tez nie jest - lepiej to oswietlić tak aby wydobyć jakieś fajne refleksy sama rama ok, widać nawet spawy ale mogłeś to bardziej efektownie przedstawić PS. spokojnie, bez nerw:D
Napisano 10 Luty 200619 l podoba mi sie - reszta to ignoranci jacys - nie sa milosnikami rowerow ;))) Bardzo ladne spawy i ramka w caloci - na tlo nie zwrocilem uwagi nawet :] Pozdr
Napisano 10 Luty 200619 l Autor http://img150.imageshack.us/img150/386/rama020uy.jpg tutaj jset zblizenie na spawy
Napisano 11 Luty 200619 l Hmm sama rama bez dynama ;P A na ten murek i bruk przydalby sie chociaz jakis bump, no a spawow to by nawet sie dżesi dżejms nie powstydzil ;) mozesz po krotce napisac jak je zrobiles ?
Napisano 11 Luty 200619 l allied , dobrze że to wymyślony NS bo bym Ci nie puścił z takim finishem :P Brzydki materiał , ten DoF i tło ; ) Ładny model. Pozdrawiam.
Napisano 13 Luty 200619 l hehe, allied - wziales sobie do serca "opisz PO KROTCE jak je zrobiles"(spawy) :] spawy scatter lol
Napisano 14 Luty 200619 l Mi sie podoba, spawy wygladaja jak z Zbrusha. Wolal bym caly rower:) a co do tla to ten graff to nawet nawet.
Napisano 17 Luty 200619 l Autor dobra a wiec zrobilem 1 spaw - sphere i umiescilem go razy n hehe na tube dopasowanym do ramy, mzoe byc?