Napisano 13 Luty 200619 l Grafa robiona na max 5.1 (scanline) Klimaty fantasy. Pozdro dla wszystkich maniaków grafiki 3D i nie tylko:)
Napisano 13 Luty 200619 l Autor Nie bede od nowa generował obrazu ale i tak jest ok. Moim zdaniem. :)
Napisano 14 Luty 200619 l Fajne tylko kadr mi jakos nie lezy ta laska tak w nim jakos bez sensu ucieta, no i ma za dluga brode chodzi mi o to spojrz na odleglosc ust od brody, fajnie material tej derki mozesz napisac jak go zrobiles
Napisano 21 Luty 200619 l Dziezłe niezłe, aleeee, nie podoba mi sie!!!Przypomina troche jagby katedre "bagniaka"(co znów ci goscie, o m16!!!)ten pysk.... 6-/10
Napisano 21 Luty 200619 l ASY2002: bagniaka? wtf?? pomimo że anatomia zdeczka kuleje i nie widzę sensu w renderowaniu scanlinem to przyznam że ładnie się to prezentuje. podoba mi się zwłaszcza kaptur człowieka. poza tym z tym "patykiem" z kryształem przypomina mi maga z intra z gry Return To Castle Wolfenstein: (sorki za jakość ale to zrzut z ekranu) Pozdrawiam
Napisano 21 Luty 200619 l Choć nie jestem zwolennikiem takich klimatów, muszę powiedzieć, że całkiem ładnie :)
Napisano 22 Luty 200619 l Przypomina troche jagby katedre "bagniaka" Asy2002 troszkę kultury,bo nie pierwszy rraz Ci się zdarza :/ co do pracy:ładne,nawet bardzo,ja bym mu jakąś bardziej konkretną brodę zafundował..jestem na TAK :D