Loozack 497 Posted August 6, 2003 jak dla mnie to rządzisz :) koszulki z takimi logosami to brałbym hurtem :D Share this post Link to post Share on other sites
adek 123 Posted August 6, 2003 właśnie oglądam Twoje nowe loga ... pomysłów Ci nie brakuje ... naprawde :) Share this post Link to post Share on other sites
leander 498 Posted August 7, 2003 Nieco bardziej standardowe: A w tym wypadku poeta nie wie co chciał powiedzieć: Share this post Link to post Share on other sites
MareG 10 Posted August 7, 2003 Originally posted by leander A w tym wypadku poeta nie wie co chciał powiedzieć: hmmm czyzby IMAX tez oglaszal konkurs na logo?! :) Gratuluje pomyslow! A mnie dalej najbardziej podoba sie wersja pokazana na dwoch pierwszych koszulkach. pozdr Share this post Link to post Share on other sites
leander 498 Posted August 7, 2003 Ta główna wersja z 10 nie za bardzo nadaje się na duże logo na koszulce. Raczej małe nieco z boku. Share this post Link to post Share on other sites
RenholdeR 9 Posted August 7, 2003 no widze ze nie tylko ja wpadlem na pomysl boksika z \"3d\":) fajne, ale jeszcze chyba nie o to chodzi:) ale naprawde niezle[piwo] Share this post Link to post Share on other sites
boowa 10 Posted August 7, 2003 leander... co wchodzę do Ciebie to widzę postęp... naprawde coraz lepiej :) Share this post Link to post Share on other sites
Loozack 497 Posted August 7, 2003 Boowa, albo ślepy jestem albo co ale dopiero teraz zauważyłem, że jesteś moderatorem :) jeżeli jednak to nie przez moją ślepotę to gratuluję [piwo] P.S. sorki, że nie na temat :D Share this post Link to post Share on other sites
Gacek 10 Posted August 7, 2003 Z tych ostatnich- to numer dwa [spox] mi przypadl najbardziej. Tylko proponowalbym dodac do niego dolny adres z numerka 1 (nie namieszalem za bardzo?). Share this post Link to post Share on other sites
leander 498 Posted August 8, 2003 Gacek -> No efekt wyszedl troche dziwny, ale jeszcze rano to ocenie trzezwym okiem.. Pozdrawiam! Share this post Link to post Share on other sites
leander 498 Posted August 9, 2003 Nieco lżejsza propozycja: Zakladam, ze w zastosowaniach internetowych dozwolone bylyby niewielkie urozmaicenia kolorystyczne, np tego typu: A tu wersja użytkowa b&w: Share this post Link to post Share on other sites
leander 498 Posted August 9, 2003 To jeszcze podsumowanie ciekawszych propozycji i na razie kończę z logosami. Share this post Link to post Share on other sites
wiggles 26 Posted August 10, 2003 zamiesciles tyle fajnych logosow ze ja nawet nie wiem ktory wyglada najlepiej :D:) wszystkie sa swietne [piwo] Share this post Link to post Share on other sites
Dr. eA 10 Posted August 10, 2003 Loga nienagannie wykonane i w dodatku niebanalne. Tylko pogratulowac! Share this post Link to post Share on other sites
leander 498 Posted August 11, 2003 Zupełnie niespodziewanie wyszła mi jeszcze jedna propozycja. Wersja internetowa, z gradientem: Wersja \"użytkowa\" (3 kolory): Napis: W pomniejszeniu: Koszulki: Pozdrawiam [soczek] Share this post Link to post Share on other sites
Loozack 497 Posted August 11, 2003 jak dla mnie to najlepszymi logosami są dwa skrajne w drugim rzędzie od góry w twoim podsumowaniu, ale ciagle zadziwiasz mnie nowymi pomysłami :) skąd ty to bierzesz :D trzymaj się [piwo] Share this post Link to post Share on other sites
giorgione 83 Posted August 11, 2003 No piękni - tyle tu tego :D Dla mnie najlepsze jet logo z nr 10 - doskonale dopasowane - nic się nie kłuci - perfekcyjnie wykonane:D Pozdrawiam Giorgione Share this post Link to post Share on other sites
wiggles 26 Posted August 11, 2003 Leander twoje loga sa najlepsze ze wszystkich jakie widzialem - ja bym takie na koszulce chcial miec :) :D[piwo] Share this post Link to post Share on other sites
leander 498 Posted August 16, 2003 Dawno nie robilem logo, wiec oto kolejne :) Share this post Link to post Share on other sites
Loozack 497 Posted August 16, 2003 i znowu mi szczena opadła jesteś po prostu niesamowity, tak jakbyś czytał w moich myślach i wiedział, jakie loga do mnie trafią (no i chyba nie tylko do mnie, ale do większości forumowiczów :)) nie wiem... prorok czy co [hmmm]:) trzymaj się [piwo] P.S. starczy już tych logosów, i tak już wygrałeś [spox]:) Share this post Link to post Share on other sites
leander 498 Posted August 16, 2003 [piwo] Dzięki Loozack za tak ciepłe przyjęcie nowej propozycji :) Swoją drogą nie widzedziałem, że na forum jest taka fajna ikonka! Share this post Link to post Share on other sites
Loozack 497 Posted August 16, 2003 bo nie ma takich ikonek jak ta naprzykład :) poprostu wklejam tu gify z innej stronki, trzymaj się [piwo] Share this post Link to post Share on other sites
RadX 10 Posted August 16, 2003 Ale będzię fazka z wybieraniem tego loga ty sam dałeś ze 6 które mi się podobają i nie mogę sie zdecydować :][urwanie glowy] [piwo] Share this post Link to post Share on other sites
Rincewind 10 Posted August 17, 2003 Witam ostatnie logo, rewelka. Zaczyna się nieźle kroić. Szczególnie to czarno-czerwone z czerwonymi szcześciamami na górze. Może jeszcze mógłbyś spróbować dać w nim te sześciamy z lewej tak jak w tym górmym w 13. Taka mała sugestia. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites