mkk3a Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 takie cuś dla pocwiczenia organiki. wiem ze zadne cudo, ale na razie moja najlepsza głowa. choc chyba siateczka (poza policzkami) nie jest taka tragiczna. licze na konstruktywną krytyke Wszystkich chciałbym też zaprosić do głosowania w tej sondzie. Oczywiscie zgodnie z wlasnym sumieniem, nikogo tu do niczego nie namawiam :) i dodatkowo siateczka: http://www.mkk3a.republika.pl/Finished/Rzezba-wire.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Hej mi tam się podoba. :P Ale nadal nie moge sobie wyobrazić jak można wymodelować ucho :) Mogę prosić zooma na siateczkę ucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 bardzo ładnie jedyny minus to rozmazana tekstura na czubku głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Główka ładna! Mi się podoba :) Podoba mi się również render. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morph0001 Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Bardzo fajny render i textura, Model fajny tez, tylko ta szyja to jakas za gruba. Niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 14 Luty 2006 Autor Share Napisano 14 Luty 2006 DraB - akurat ja nauczyłem sie modelować ucho zanim jeszcze potrafiłem w miare sensownie wymodelować reszte :P Watpie, czy moje jest niedoścignionym ideałem, ale chyba nie jest złe. Prosiłes o siateczke, to ją zamieszczam. Mówisz, masz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Luty 2006 Share Napisano 15 Luty 2006 drab ucho w sumie nie jest ciezko wymodelowac bardzo fajjny jest tutek na 3dtotal odnosnie ucha wlasnie z niego kiedys sie uczylem :) nie wiem czy wypada cos poowiedziec:) a co mi tam nie podoba ja mi sie 2 rzeczy: kaciki ust (tzw troszeczke wyzej od kacikow ale w tym miejscu) i laczenie ucha z glowa takie plaskie ;) ps. gratuluje wyranej (bo juz chyba wygrasz) bitwy(mini) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki79 Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 całkiem, całkiem -fajne światło :) -zapodasz moherowy beret i nie będzie widać rozciągniętej tekstury ;-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Dobry Oprócz tego co powedział nielot i zaki, dodam jeszcze swoją subiektywną opinię. Mianowicie mnie osobiście bardzo razi brak ramion. Ale rozumiem, że taki był zamysł autora. No i wolałbym zamiast czarnoskórego człowieka, jakiegoś chudszego białasa stylizowanego na 17, czy 18 wiek, ponieważ bardziej pasuje do "popiersia" // znowu wg mnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 No całkiem ciekawie się prezentuje :) Oprócz tej rozmazanej tekstury na głowie i kącików ust, co jest maluśkim błędem wszystko good :) Powodzenia. Pozdro 4 All :) EDIT: Jak możesz zapodaj ustawienie w scenie z jakiejś innej strony i ładniej oświetlone, bo tutaj troche mało widać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miśko Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Jest pare błędów, ale pozatym ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi