Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej mi tam się podoba. :P Ale nadal nie moge sobie wyobrazić jak można wymodelować ucho :) Mogę prosić zooma na siateczkę ucha?

Napisano

Główka ładna! Mi się podoba :)

Podoba mi się również render.

Pozdro

Napisano

DraB - akurat ja nauczyłem sie modelować ucho zanim jeszcze potrafiłem w miare sensownie wymodelować reszte :P

Watpie, czy moje jest niedoścignionym ideałem, ale chyba nie jest złe. Prosiłes o siateczke, to ją zamieszczam. Mówisz, masz ;)

Napisano

drab ucho w sumie nie jest ciezko wymodelowac bardzo fajjny jest tutek na 3dtotal odnosnie ucha wlasnie z niego kiedys sie uczylem :)

nie wiem czy wypada cos poowiedziec:)

a co mi tam nie podoba ja mi sie 2 rzeczy:

kaciki ust (tzw troszeczke wyzej od kacikow ale w tym miejscu)

i laczenie ucha z glowa takie plaskie ;)

ps. gratuluje wyranej (bo juz chyba wygrasz) bitwy(mini)

pozdro

Napisano

Dobry

Oprócz tego co powedział nielot i zaki, dodam jeszcze swoją subiektywną opinię. Mianowicie mnie osobiście bardzo razi brak ramion. Ale rozumiem, że taki był zamysł autora. No i wolałbym zamiast czarnoskórego człowieka, jakiegoś chudszego białasa stylizowanego na 17, czy 18 wiek, ponieważ bardziej pasuje do "popiersia" // znowu wg mnie ;-)

Napisano

No całkiem ciekawie się prezentuje :) Oprócz tej rozmazanej tekstury na głowie i kącików ust, co jest maluśkim błędem wszystko good :) Powodzenia.

Pozdro 4 All :)

EDIT:

Jak możesz zapodaj ustawienie w scenie z jakiejś innej strony i ładniej oświetlone, bo tutaj troche mało widać ;]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności