KLICEK Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 zrobilem sobie w przerwie na kawe Tlo olejcie jest prowizoryczne chcialem poprostu oddac to ze ona sie unosi. Co do reszty to Jarek obiecal ze zajmi sie nie osobiscie wiec trzeba poczekac do konca bitwy na updejt dzieki i tyle odemnie c&c are welcome jak zawsze siatka : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_666 Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Fajny modelik. mi sie podoba. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Witam!! bardzo fanie sie ona prezentuje :) naprawde :) fajna poza moglbys pokazac zblizenie na glowke :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 ładnie ładnie bardzo fajna postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 fajnie fajnie :) może oprócz włosów, mi się za bardzo nie podobają ;) (no ale nie włosy są tu ważne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 koncept spoko, ale wrażenie psuje plastikowość postaci no i te włosy. Po Tobie mozna się było więcej spodziewać... pozdrowiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 zrobilem sobie w przerwie na kawe LOL skromność aż bije po oczach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Mina nieszczególna, oczy przylepione, włosy radioaktywne, ale jak na przerwę na kawę to bardzo fajna ;) tylko ta mina i te oczy... popraw je bo aż przykro patrzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Postac rewelacja, swietne proporcje. Bardzo podoba mi sie material skory, tylko troche zbyt glossy ;) Wlosy radioaktywne? - do opalenizny pasuja. Jeden problem - oczy plaskie, bez wyrazu i wygladaja jakby dorobione w pshopie. Acha - niezla kiecka, to Gucci? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 21 Luty 2006 Autor Share Napisano 21 Luty 2006 Dzieki dzieki wszystkim :) Hmm mina rzeczywiscie nieszczegolna w wolnej chwili postaram sie cos zrobic jeszcze z ta postacia no chyba ze ktos by chcial ja sobie po animowac to moge udostepnic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tutomash Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 bardzo fajna praca podobaja mi sie jej wlosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi