Gość marcin_mocny Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 witam ot tak mi wyszło to zakończenie pracy, scenka taka uboga, bo i nie o nią mi chodziło a o model samego pojazdu, z drugiej strony nie chciałem go w pustej przestrzeni stawiać - czy jednak lepiej byłoby?? pierwsza scenka druga scenka
Vorek Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 Czołem Lepiej wrzuć do WiP'a i popraw póki projektant nie widzi ;] Nie wyszło najlepiej, nawet jeżeli modeli jest dobry to absolutnie tego nie widać. Materiały wyglądają sztucznie, oświetlenia praktycznie nie ma. Ale to jeszcze można by łyknąć gdyby nie otoczenie...No chyba robiłeś to "na szybko" Jednym słowem cały model jak i projekt dużo tracą w takiej scence. Postaraj się zrobić to bardziej "elegancko" i nowocześnie, może studio ? Pozdrawiam
Mati_666 Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 W tym tle autobus wydaje sie byc malutki. lepiej pokaz go bez tła.
tutomash Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 miniautobus dla hobbitow fajny ma styl ale materialy mi sie nie podobaja
mrkrzysiek Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 Vorek wszystko już napisał a ja się z nim zgadzam w 100%
miwt Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 do materialow i prezentacji sie nie czepiam ..kwestia gustu...ale ja bym nie mieszal projektu z tym zdjeciem ewidentnie...albo studio...albo cala scenka zrobiona w 3d:)
Eden-3d Napisano 22 Luty 2006 Napisano 22 Luty 2006 busik fajny,milo by bylo zobaczyc takiego na drodze,a scena troche za czysto chodniki powinny byc bardziej brudne tak samo ulica zdiecia zle dopasowane do reszty,najlepeij by bylo cala scene wymodelowac ale to znowu trzeba by na to poswiecic troche czasu ,a z tego co wiem nie masz go zbyt wiele mysle ze najlepiej by bylo jak bys umiescil busa na zwyklym bialym tle..pozdrawiam eda
deshu Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Hehe bus elegancki, nie przygladalem sie zabardzo wiec wiecej nie napisze.
Gość marcin_mocny Napisano 25 Luty 2006 Napisano 25 Luty 2006 okej wiem że scenka była tylko tak tutaj specjalnie wyrenderowałem w studiu - pierwszy mój taki render więc dajcie znać czy dobrze (albo co można poprawić) aha przystanek zostawiłem (model przystanku specjalnie do studia ;) ) mapka HDRI jest użyta
Rekomendowane odpowiedzi