Posted February 23, 200619 yr Troche pracy, troche wysiłku i dzięki waszym wskazówkom zrobiłem Tutka - Kostka Lodowa. Daję zdjęcie: Zapewne każdy już to widział ale muszę się spytać: Co tu jeszcze mogę zmienić, żeby to nie wyglądało jak z Tutka??? Powiedzmy co mogę dołożyć...
February 23, 200619 yr Witam!! pobaw sie ustawieniami materialow oswietleniem renderem i daj wiecej tych kostek lodu :)
February 23, 200619 yr popracuj tez troche nad materialem i oswieteniem bo według mnie na lód to to nie wygląda ;) pracuj dalej - powodzenia
February 23, 200619 yr ach te początki ;) materiały do poprawki... i render (u ciebie zdięcie) ;) Kostka powinna materiałem przypominać trochę szkło... przydały by sie drobne caustic Co do sceny.. hm.. do dorób może jakąś szklankę... albo kubek cocacoli i te kostki będą pływać po powierzchni . no nie wiem.. pomyśl Ale na bank twoja scena (a raczej jej brak) odpada .. powodzenia
February 25, 200619 yr cos nie do konca tegu tutka zrobiles. przyznam sie ze ja tez ale tylko pary mi brakuje. zrobilem to kawałek temu. popracuj jeszcze. [ATTACH]31506[/ATTACH] [ATTACH]31507[/ATTACH]