Napisano 23 Luty 200619 l Troche pracy, troche wysiłku i dzięki waszym wskazówkom zrobiłem Tutka - Kostka Lodowa. Daję zdjęcie: Zapewne każdy już to widział ale muszę się spytać: Co tu jeszcze mogę zmienić, żeby to nie wyglądało jak z Tutka??? Powiedzmy co mogę dołożyć...
Napisano 23 Luty 200619 l Witam!! pobaw sie ustawieniami materialow oswietleniem renderem i daj wiecej tych kostek lodu :)
Napisano 23 Luty 200619 l popracuj tez troche nad materialem i oswieteniem bo według mnie na lód to to nie wygląda ;) pracuj dalej - powodzenia
Napisano 23 Luty 200619 l ach te początki ;) materiały do poprawki... i render (u ciebie zdięcie) ;) Kostka powinna materiałem przypominać trochę szkło... przydały by sie drobne caustic Co do sceny.. hm.. do dorób może jakąś szklankę... albo kubek cocacoli i te kostki będą pływać po powierzchni . no nie wiem.. pomyśl Ale na bank twoja scena (a raczej jej brak) odpada .. powodzenia
Napisano 25 Luty 200619 l cos nie do konca tegu tutka zrobiles. przyznam sie ze ja tez ale tylko pary mi brakuje. zrobilem to kawałek temu. popracuj jeszcze. [ATTACH]31506[/ATTACH] [ATTACH]31507[/ATTACH]