CobraPL Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Troche pracy, troche wysiłku i dzięki waszym wskazówkom zrobiłem Tutka - Kostka Lodowa. Daję zdjęcie: Zapewne każdy już to widział ale muszę się spytać: Co tu jeszcze mogę zmienić, żeby to nie wyglądało jak z Tutka??? Powiedzmy co mogę dołożyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Witam!! pobaw sie ustawieniami materialow oswietleniem renderem i daj wiecej tych kostek lodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YessMasster Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 popracuj tez troche nad materialem i oswieteniem bo według mnie na lód to to nie wygląda ;) pracuj dalej - powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 ach te początki ;) materiały do poprawki... i render (u ciebie zdięcie) ;) Kostka powinna materiałem przypominać trochę szkło... przydały by sie drobne caustic Co do sceny.. hm.. do dorób może jakąś szklankę... albo kubek cocacoli i te kostki będą pływać po powierzchni . no nie wiem.. pomyśl Ale na bank twoja scena (a raczej jej brak) odpada .. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infero Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Gdyby to trochę spłaszczyć wyglądało by jak pastylka Halls'a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infero Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Gdyby to trochę spłaszczyć wyglądało by jak pastylka Halls'a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_666 Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 cos nie do konca tegu tutka zrobiles. przyznam sie ze ja tez ale tylko pary mi brakuje. zrobilem to kawałek temu. popracuj jeszcze. [ATTACH]31506[/ATTACH] [ATTACH]31507[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 kostki lodu to nie przypomina bardziej kostke do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 jak juz na takim stole.. to moze by ja troszku podtopic ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi