Napisano 23 Luty 200619 l Postanowiłem i tutaj pokazać kilka prac..Część użytkowników pewnie je widziała, ale większośc chyba jeszcze nie.. Na początek praca "Master of Reality"
Napisano 23 Luty 200619 l fajny masz styl frodok, naprawde fajna [racka... Troszke pomysł mi nie odpowiada bo jest taki na "Siłę"///,:_) ale ogolnie pozytywnie
Napisano 23 Luty 200619 l Autor obraz z cyklu "Asymilanci" z 1997, olej na płycie (widać raster bo obraz mam już tylko w katalogu)
Napisano 23 Luty 200619 l Nie chcę Ci "smarować osi", ale coraz bardziej podobają mi się Twoje prace. Dawaj więcej, albo podaj adres stronki ;)
Napisano 23 Luty 200619 l Autor Dzięki..no to jeszcze coś starego..z tego samego cyklu co poprzednia praca
Napisano 27 Luty 200619 l Autor Tym razem stary rysunek z mojej pierwszej wystawy i bardziej współczesna digitalna praca.
Napisano 27 Luty 200619 l To z pierwszej wystawy jak z kursów rysunku trochę ;) Ale ogólnie ciekawy styl. Czuję, ze coś mówi.. do mnie.
Napisano 27 Luty 200619 l Widze ze wiekszosc rysunkow jest taka hmm bardzo artystyczna. IMO Trzeba sie glebiej zastanowic zeby zrozumiec ich sens i to jest jak najbardziej +. Maja one swoja glebie, ktora odrazu czuc ;) Bardzo podoba mi sie kaplica i ta ostania praca "Świadomość Nieskończoności" jednak jak juz wczesniej napisali :D "Funfel vel Piaskozwierz" wymiata hehe. W pracy z kaplica odnosze wrazenie ze drzewa maja glow'a (czy jak tam niektorzy wola "poswiate") ;/ Widze ze przeroznymi technikami sie poslugujesz ;) od tradycyjnych - olowek,kredka,oleje az po digital. Zdecydowanie prace wykonane tradycyjna technika wychodza ci duzo lepiej (przynajmniej ja tak sadze :D ) Ekstra wyglada ta praca ostatnia, kurcze i to jeszcze kredkami :0 hehe powodzenia pozdro
Napisano 28 Luty 200619 l Autor Dzięki Caspik, sam też wolę tradycyjne media, ale czasem digital jest bardziej praktyczny.
Napisano 28 Luty 200619 l uhuhu bardzo oniryczne, to jest to :) niech to nie zabrzmi jak zniewaga - profesjonalna wyobraźnia - profesjonalna robota :) bardzo, bardzo ładne... ten z pierwszego postu widziałbym u mnie na ścianie :D
Napisano 28 Luty 200619 l full artyzm i w ogole ;) Wyobraznia ci niezle pracuje :D :D Nie za bardzo w niektorych pracach czuje przekaz ale co tam , chyba za glupi jestem ;p powodzenia pozdro
Napisano 1 Marzec 200619 l Autor Dzięki :) Przekazem się nie martw..zawsze można dopowiedzieć swoją historię..o to w sumie chodzi :)
Napisano 4 Marzec 200619 l "Świadomość nieskończoności" i "Wspomnienia z apokalipsy" - mhmmm miodzio! Szczególnie ostatnia robi wrażenie.
Napisano 6 Marzec 200619 l Autor Caspik, najczęściej maluję olejami..ostatnio trochę digitalnie. Tym razem olej na płycie "Lord of The Sun"
Napisano 24 Marzec 200618 l Autor Asmoth syn Gwiriona - olej na płycie Ech, po przeprowadzce chyba kilka prac przepadło..
Napisano 30 Marzec 200618 l Autor Prace, które przepadły w trakcie przeprowadzki forum i nowe. Świadomość nieskończoności Asymilant I Asymilant II Wspomnienia z apokalipsy Świt w krainie zapomnianych istot Fabryka planet
Napisano 30 Kwiecień 200618 l Autor Powrot owieczki marnotrawnej http://www.variart.org/show_pic.php?id=195&obraz_id=7108
Napisano 4 Grudzień 200717 l Hey Frodok,nie wiedziałem że masz teczke na maxie, ostatnia praca świetna bardzo harmoniczna,podoba mi się Pozdr. .. .
Napisano 4 Grudzień 200717 l Autor Od dawna mnie tu nie było..kiedyś nie było żadnych teczek..coś się chyba zmieniło.. ...wrzucam coś jeszcze dla rozbawienia userów..