FrodoK Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Postanowiłem i tutaj pokazać kilka prac..Część użytkowników pewnie je widziała, ale większośc chyba jeszcze nie.. Na początek praca "Master of Reality" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 fajny masz styl frodok, naprawde fajna [racka... Troszke pomysł mi nie odpowiada bo jest taki na "Siłę"///,:_) ale ogolnie pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 obraz z cyklu "Asymilanci" z 1997, olej na płycie (widać raster bo obraz mam już tylko w katalogu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 Nie chcę Ci "smarować osi", ale coraz bardziej podobają mi się Twoje prace. Dawaj więcej, albo podaj adres stronki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 Dzięki..no to jeszcze coś starego..z tego samego cyklu co poprzednia praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 23 Luty 2006 Share Napisano 23 Luty 2006 pracki z charakterem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 24 Luty 2006 Autor Share Napisano 24 Luty 2006 Tym razem coś z innej beczki - "Funfel vel Piaskozwierz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Funfel wymiata.:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 24 Luty 2006 Share Napisano 24 Luty 2006 Funfel jest słodziusi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moccom Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Bardzo dobre. Takich prac się nie zapomina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 25 Luty 2006 Autor Share Napisano 25 Luty 2006 :) Jedna ze starszych prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 27 Luty 2006 Autor Share Napisano 27 Luty 2006 Tym razem stary rysunek z mojej pierwszej wystawy i bardziej współczesna digitalna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 To z pierwszej wystawy jak z kursów rysunku trochę ;) Ale ogólnie ciekawy styl. Czuję, ze coś mówi.. do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 27 Luty 2006 Autor Share Napisano 27 Luty 2006 "Świadomość nieskończoności" - kredki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Widze ze wiekszosc rysunkow jest taka hmm bardzo artystyczna. IMO Trzeba sie glebiej zastanowic zeby zrozumiec ich sens i to jest jak najbardziej +. Maja one swoja glebie, ktora odrazu czuc ;) Bardzo podoba mi sie kaplica i ta ostania praca "Świadomość Nieskończoności" jednak jak juz wczesniej napisali :D "Funfel vel Piaskozwierz" wymiata hehe. W pracy z kaplica odnosze wrazenie ze drzewa maja glow'a (czy jak tam niektorzy wola "poswiate") ;/ Widze ze przeroznymi technikami sie poslugujesz ;) od tradycyjnych - olowek,kredka,oleje az po digital. Zdecydowanie prace wykonane tradycyjna technika wychodza ci duzo lepiej (przynajmniej ja tak sadze :D ) Ekstra wyglada ta praca ostatnia, kurcze i to jeszcze kredkami :0 hehe powodzenia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 Dzięki Caspik, sam też wolę tradycyjne media, ale czasem digital jest bardziej praktyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreamdealer Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 uhuhu bardzo oniryczne, to jest to :) niech to nie zabrzmi jak zniewaga - profesjonalna wyobraźnia - profesjonalna robota :) bardzo, bardzo ładne... ten z pierwszego postu widziałbym u mnie na ścianie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 Wspomnienia z apokalipsy - rysunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 full artyzm i w ogole ;) Wyobraznia ci niezle pracuje :D :D Nie za bardzo w niektorych pracach czuje przekaz ale co tam , chyba za glupi jestem ;p powodzenia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 Dzięki :) Przekazem się nie martw..zawsze można dopowiedzieć swoją historię..o to w sumie chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 2 Marzec 2006 Autor Share Napisano 2 Marzec 2006 Alpha Centauri III - obraz olejny z 1998 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 "Świadomość nieskończoności" i "Wspomnienia z apokalipsy" - mhmmm miodzio! Szczególnie ostatnia robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 dzięki..i jeszcze coś starego co lubię.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 wow super ta ostatnia pracka:D Oczy ekstra wyszly - czym malowane? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 6 Marzec 2006 Autor Share Napisano 6 Marzec 2006 Caspik, najczęściej maluję olejami..ostatnio trochę digitalnie. Tym razem olej na płycie "Lord of The Sun" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 "Filiżanka" - stara praca, olej na płycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 11 Marzec 2006 Autor Share Napisano 11 Marzec 2006 Metamorphosis - rysunek ołówkiem i sangwiną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 Asmoth syn Gwiriona - olej na płycie Ech, po przeprowadzce chyba kilka prac przepadło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 24 Marzec 2006 Autor Share Napisano 24 Marzec 2006 Samotność - rysunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 30 Marzec 2006 Autor Share Napisano 30 Marzec 2006 Prace, które przepadły w trakcie przeprowadzki forum i nowe. Świadomość nieskończoności Asymilant I Asymilant II Wspomnienia z apokalipsy Świt w krainie zapomnianych istot Fabryka planet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 30 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2006 Powrot owieczki marnotrawnej http://www.variart.org/show_pic.php?id=195&obraz_id=7108 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 wszystke prace sa normalnie takie...."w tym momencie pewien gest xD" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 ...o boshe... toż to majstersztyk... winszuję;] Sprzedajesz?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 30 Kwiecień 2006 Share Napisano 30 Kwiecień 2006 bardzo fajne; drukne sobie illegal copy i powiesze nad kompem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 1 Maj 2006 Autor Share Napisano 1 Maj 2006 czasem sprzedam coś, coby mieć na suchy chleb, czynsz i net :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2006 Obie prace - olej, płyta, 40 x 40 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Jak zwykle cieszy oko ;), Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 Kilka nowych obrazków..pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 martwa super...reszta do jednego worka...jak dla mnie... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Hey Frodok,nie wiedziałem że masz teczke na maxie, ostatnia praca świetna bardzo harmoniczna,podoba mi się Pozdr. .. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 Od dawna mnie tu nie było..kiedyś nie było żadnych teczek..coś się chyba zmieniło.. ...wrzucam coś jeszcze dla rozbawienia userów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrodoK Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 Kiedyś nie było tutaj teczek..sami mi założyli ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi