Napisano 5 Sierpień 200321 l Po martwych widać że preferujesz pokręceństwa. Słodziutko. Twarzyczki też mają coś w sobie. I te nie pousuwane kreseczki.
Napisano 5 Sierpień 200321 l ha wypas robota ! ze szkicow rozwalaja mnie 2 i 6, reszta tez very nice, tak jak i wszystkie kolorowe prace ;) a 5 to bym normalnie chcial na scianie u siebie miec :D
Napisano 5 Sierpień 200321 l hehe...nie wiedzialem ze Kazimierz Dolny jest az taki fajny :P :D......reszta pracek tez jest wporzadku [piwo]
Napisano 8 Sierpień 200321 l Autor Dzięki z a posty... , miło jest otrzymywać! ...tym bardziej że się podobają... chyba muszę wznowić produkcję bo wyłączając dwa ostatnie reszta jest z 1997-99 roku . Pozdrawiam Wszystkich i życzę Ludziom Czynu czyli Wam sukcesów i zadowolenia!
Napisano 8 Sierpień 200321 l Autor O, Rafaello, trują!!! ....wrzuciłam tak żeby nie było że nic nie robię! :D
Napisano 8 Sierpień 200321 l Hi, No bardzo ładny Aldonello. Tyle że nie lubię tych klimatów. Kojarzą mi się z poczekalnią u dentysty...
Napisano 9 Sierpień 200321 l Bardzo fajne, delikatne, z rysunkow najfajniejszy indianin jest, ale fajnie urzywasz sobie kreski, szkoda rze konstrukcaj glow kobiety troche chybiona, ale nie jakos fatalnie mocno. Z malarstwa to zdecydowanie numerki 5, 7, 8 - naprawde rzeczowe, konkretne malowanie. o 9 i 10 powiem tylko ze nie podobaja mi sie, szczegolnie przy poprzednich, gdzie dawalas wyrazne konkretne plamy, w tych ostatnich lezy zupelnie perspektywa powietrzna i detal. Robale sympatyczne, jak z ilustrowanego atlasu pierwotniakow:)