Napisano 24 Luty 200619 l ładne, naprawdę ładne, ale czy w koloseum nie brakuje aby czegoś po przeciwnej stronie ? miejsca dla widowni ? wydaje mi się że miejsca powinny być dookoła. pozdr
Napisano 24 Luty 200619 l pierwsza praca wygląda jakby cała była w PSie zrobiona ;] ładne to musze przyznać
Napisano 24 Luty 200619 l pierwsze podoba mi sie o wiele bardziej. troche teren na pałe zrobiony, zwykla (i do tego low-res) teksturka tło w niskiej rozdzialce, z kompresją JPG i jakby rozciągniete w poziomie, ale całość ma swietny klimacik. taki troche postnuklearny :) kolorki tez mi sie podobają - zgniła zielen,khaki itp. drugie slabsze, bo wygląda jak bez tekstur. budowla za bardzo znana (moze pierwsza tez jest znana, ale ja nie kojarze) i przez to tło kompletnie mi nie pasuje. po prostu mniej mi sie podoba.
Napisano 25 Luty 200619 l jak dla mnie bardzo bardzo bardzo ładna praca:D. Ps: mozesz pokazac model w maxie bez textur?
Napisano 25 Luty 200619 l tak jak przedmówcy bardzo łądnie mimo słabych teksturek pierwszy zdecydowanie ładniejszy
Napisano 25 Luty 200619 l Autor hmm niestety modelu drugiej pracki juz nie znalazłem gdyz była robiona jakies 0,5 roku temu.....ta pierwsza ma z 1.5 miesiąca..... i jest to taki spontan...oderwanie od rysowania ;) szkoda ze de teczek na asp nie mozna takowych rzeczy wrzucac....
Napisano 25 Luty 200619 l przydałby się jakiś bump na cegłach bo wyglądają zbyt prostokątnie ogulnie bardzo ładne prace trza przyznać pozdrawiam