Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Praca powstała jakiś czas temu, jest to odpad po Bitwie. Element, który się w niej nie zmieścił, a nie chciałem aby się zmarnował (osobiście uważam, że się lepiej prezentuje niż sama praca z ów bitwy:D )

9plqivjdcjddjiyc.jpg

Całość tworzona w Blendere, rendering w YafRay'u :)

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

afryka się rozciągneła i shader podstawki jest kiepski.

tło mogłeś przyciemnić

pozdrawiam

Napisano

nieciekawie... podstawka wygląda... no nie wygląda to jak podstawka: szybciej ciasto albo coś podobnego (strasznie pogniecione to jest)...

brakuje mi też ładnej testurki ziemi na tych kontynentach i oceanach.

poza tym gdzie jest Arktyka?

Napisano

plusiki za blendera....podstawka i materialy troszke faktycznie kuleja

tweety:a nie slyszales o globalnym ociepleniu ??:D:D

Napisano
tweety:a nie slyszales o globalnym ociepleniu ??:D:D

i chcesz mi powiedzieć, że to stopiło podstawkę? zaiste ciekawa teoria drogi Watsonie :D :D

Napisano

coś niebardzo wyszły te kontynenty :/ przy równiku są rozciągnięte a grenlandia jakoś odpłyneła od bieguna :)

no i jak poprzednicy wspomnieli - podstawka ma okropny materiał i jest za duża względem globu

tweety: przecierz arktyka jest ... na południu czyli na dole więc dużo jej nie widać ale jednak :)

Napisano
  • Autor

Za późno się zorientowałem, że referki mam kiepskie:| pozatym nienajłatwiej było przeżucić to na kulę i dlatego mogły wyjść pewne błędy, co do textór... no tak wyszły i już tego nie zmienię.

Napisano

dareg: eee ... miałeś kiedyś geografie w szkole ??? antarktyda / arktyka to dokładnie jedno i to samo i jest to kontynent na połódniowym biegunie, natomiast na północnym jest wyspa która nazywa się grenlandia :) echhh

Napisano

javor nie wiem kto cie geografii uczyl ale arktyka i antarktyda to nie to samo.

antarktyda jest na poludniu i jest to kontynent, na polnocy jest czapa lodowa + przylegle wyspy i wysepki zwana arktyka, a grenlandia to faktycznie wyspa w okolicach bieguna północnego.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Arktyka

http://pl.wikipedia.org/wiki/Antarktyda

Co do pracki kontynenty wymodelowane ok, ale nawiniete na globus faktycznie sie rozjezdzaja, no i podstawka tak jak napisano nieciekawa

Napisano
dareg: eee ... miałeś kiedyś geografie w szkole ??? antarktyda / arktyka to dokładnie jedno i to samo i jest to kontynent na połódniowym biegunie, natomiast na północnym jest wyspa która nazywa się grenlandia :) echhh

zdaje mature z geografii:D

Napisano

ja proponuję pobawić sie materuałami - chętnie zobaczyłbym tego globusika szklanego. Z perspektywy żabiej - z 2 lub 3 źródłami światła (lewa prawa strona i z dołu) - bo teraz nie jest za ciekawie. lae to tylko moja opinia.

Pozdr

Giorgione

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.