SoAd Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 To moja pierwsza organika.Ma ona przedstawiac postac zinspirowana twórczością H.P Lovecraft'a. Innymi słowy ma trochę przypominać rybę. Jak widać brakuje mu jeszcze dłoni, nóg, całego tyłu, i mnóstwa szczegółów. No i jakiegoś ubrania. Chcę go zrobić porządnie i do końca, co niestety rzadko mi się zdarza. Wszelkie porady i pomysły mile widziane. PEACE. Narazie początek:
Kruku Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 hmm wygląda troche jak wyjęty z pudełka, zmień te nienaturalne proporcje całej klatki piersiowej i brzucha, kożystaj ze zdjęć albo rób wcześniej rysunki żeby zachować proporcje.
thorgal Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 strasznie razie plaskosc tego czegos.. jakby ktos go przejechal walcem
kubi Napisano 2 Marzec 2006 Napisano 2 Marzec 2006 No jak ma to być trochę człowiek, to trochę anatomia skopana.
SoAd Napisano 5 Marzec 2006 Autor Napisano 5 Marzec 2006 W takim razie chyba zostawie go narazie w spokoju i sprobuje najpierw zrobic czlowieka, ktory bedzie poprawny anatomicznie a potem sie zobaczy.
Rekomendowane odpowiedzi