Euzebi Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 A wiec kolejna moja praca. Miał być to Chrysler 300c i mysle ze jest podobny milo niedoskonałosci (ale sie staram jak moge). Myśle ze cały efekty psują felgi ale starałem si coś wymodelowac w Rhino no i niestety miałem problem z połączeniem niektórych elementów wiec dałem to co udamo mi sie na szybko zrobić by juz mieć ten model z głowy.
himek Napisano 5 Marzec 2006 Napisano 5 Marzec 2006 no nawet podobny ;) felgi faktycznie troche dziwne - bardziej kompetentni od mojej skromnej osoby powiedza bardziej konkretnie ;)
mrkrzysiek Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 koła do wymiany to fakt, lakier też nie najładniejszy no i po modelu widać, że chciałeś go jak najszybciej skończyć.
Master Kiełbaster Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 wyciełeś te felgi z blachy? wg mnie cały efekt psuje sposób prezentacji... zapodaj jakieś studio i lepsze materiały
Gość marcin_mocny Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 o ile felgi by nawet uszły, to jednak sam model pojazdu jest trochę 'niedoskonały' widać słabe chamfery rowków no i ten dach trochę taki krzywy
Morph0001 Napisano 6 Marzec 2006 Napisano 6 Marzec 2006 Mi sie podoba, ale faktycznie pare rzeczy moglbys zmienic jak juz ktos napisal felgi tylne swiatla , felgi material.. Model bardzo ladny.
Diesel Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 Model jest całkiem niezły tylko troszke render jest cieniutki i pare materiałów np światła są kiepskie
Euzebi Napisano 11 Marzec 2006 Autor Napisano 11 Marzec 2006 Ok dzięki za komentarze. Pozwoliłem sobie troszeczke zmodyfikować ustawienia i zmieniłem fele i to ostatnia zmiana bo to nie WIP.
Diesel Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Duzo lepiej wyglądają Swiatła ale felgi nadal moim zdaniem nie pasują
chudy Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 eeeeeee no felgi rzeczywiście nie pasują, może jednak dasz orginalne chryslera (patrz załącznik)
hkropinski Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 render i materiały nadal słabiutkie, polecam podobnie jak chudy i przedmówcy - felgi wymienić... chociaz... to już nie wip... pozdr
Euzebi Napisano 15 Marzec 2006 Autor Napisano 15 Marzec 2006 Dałem inne felgi i to wszystko. Bo na reszte nie mam chęci i mocy.
Koniu_PL Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 Samochodzik jest jak byk (jak to zwykle chrysler :) ). Ogólnie ciekawie ciekawie... Szczególnie ten ostatni render mi się podoba. Samochodzik jak samochodzik -> ostatnio widziałem takiego w moim rodzinnym miasteczku (nie wiem, skąd się tam wziął). Pozdro.
Master Kiełbaster Napisano 17 Marzec 2006 Napisano 17 Marzec 2006 teraz dopiero widać jaki model jest krzywy :P
Derfalon Napisano 18 Marzec 2006 Napisano 18 Marzec 2006 Ojojoj. Nie żeby było źle ale zazwyczaj opon sie nie trobi z czarnej gąbki a w okna sie nie wstawia luster lub chromowanej blachy.....Generalnie autko podoba mi sie choć zasługiwałoby na więcej dlubaniny.
Rekomendowane odpowiedzi