Napisano 5 Marzec 200619 l A wiec kolejna moja praca. Miał być to Chrysler 300c i mysle ze jest podobny milo niedoskonałosci (ale sie staram jak moge). Myśle ze cały efekty psują felgi ale starałem si coś wymodelowac w Rhino no i niestety miałem problem z połączeniem niektórych elementów wiec dałem to co udamo mi sie na szybko zrobić by juz mieć ten model z głowy.
Napisano 5 Marzec 200619 l no nawet podobny ;) felgi faktycznie troche dziwne - bardziej kompetentni od mojej skromnej osoby powiedza bardziej konkretnie ;)
Napisano 6 Marzec 200619 l koła do wymiany to fakt, lakier też nie najładniejszy no i po modelu widać, że chciałeś go jak najszybciej skończyć.
Napisano 6 Marzec 200619 l wyciełeś te felgi z blachy? wg mnie cały efekt psuje sposób prezentacji... zapodaj jakieś studio i lepsze materiały
Napisano 6 Marzec 200619 l o ile felgi by nawet uszły, to jednak sam model pojazdu jest trochę 'niedoskonały' widać słabe chamfery rowków no i ten dach trochę taki krzywy
Napisano 6 Marzec 200619 l Mi sie podoba, ale faktycznie pare rzeczy moglbys zmienic jak juz ktos napisal felgi tylne swiatla , felgi material.. Model bardzo ladny.
Napisano 9 Marzec 200619 l Model jest całkiem niezły tylko troszke render jest cieniutki i pare materiałów np światła są kiepskie
Napisano 11 Marzec 200619 l Autor Ok dzięki za komentarze. Pozwoliłem sobie troszeczke zmodyfikować ustawienia i zmieniłem fele i to ostatnia zmiana bo to nie WIP.
Napisano 11 Marzec 200619 l eeeeeee no felgi rzeczywiście nie pasują, może jednak dasz orginalne chryslera (patrz załącznik)
Napisano 11 Marzec 200619 l render i materiały nadal słabiutkie, polecam podobnie jak chudy i przedmówcy - felgi wymienić... chociaz... to już nie wip... pozdr
Napisano 17 Marzec 200619 l Samochodzik jest jak byk (jak to zwykle chrysler :) ). Ogólnie ciekawie ciekawie... Szczególnie ten ostatni render mi się podoba. Samochodzik jak samochodzik -> ostatnio widziałem takiego w moim rodzinnym miasteczku (nie wiem, skąd się tam wziął). Pozdro.
Napisano 18 Marzec 200619 l Ojojoj. Nie żeby było źle ale zazwyczaj opon sie nie trobi z czarnej gąbki a w okna sie nie wstawia luster lub chromowanej blachy.....Generalnie autko podoba mi sie choć zasługiwałoby na więcej dlubaniny.