Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

A wiec kolejna moja praca. Miał być to Chrysler 300c i mysle ze jest podobny milo niedoskonałosci (ale sie staram jak moge). Myśle ze cały efekty psują felgi ale starałem si coś wymodelowac w Rhino no i niestety miałem problem z połączeniem niektórych elementów wiec dałem to co udamo mi sie na szybko zrobić by juz mieć ten model z głowy.

19qg.jpg

22vw.jpg

30mo.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no nawet podobny ;) felgi faktycznie troche dziwne - bardziej kompetentni od mojej skromnej osoby powiedza bardziej konkretnie ;)

Napisano

koła do wymiany to fakt, lakier też nie najładniejszy no i po modelu widać, że chciałeś go jak najszybciej skończyć.

Napisano

o ile felgi by nawet uszły, to jednak sam model pojazdu jest trochę 'niedoskonały' widać słabe chamfery rowków no i ten dach trochę taki krzywy

Napisano

Mi sie podoba, ale faktycznie pare rzeczy moglbys zmienic jak juz ktos napisal

felgi tylne swiatla , felgi material..

Model bardzo ladny.

Napisano

Model jest całkiem niezły tylko troszke render jest cieniutki i pare materiałów np światła są kiepskie

Napisano
  • Autor

Ok dzięki za komentarze. Pozwoliłem sobie troszeczke zmodyfikować ustawienia i zmieniłem fele i to ostatnia zmiana bo to nie WIP.

kolejnyrender20qd.jpg

Napisano

eeeeeee no felgi rzeczywiście nie pasują, może jednak dasz orginalne chryslera (patrz załącznik)

Napisano

render i materiały nadal słabiutkie, polecam podobnie jak chudy i przedmówcy - felgi wymienić... chociaz... to już nie wip... pozdr

Napisano
  • Autor

Dałem inne felgi i to wszystko. Bo na reszte nie mam chęci i mocy.

another24jb.jpg

another35ch.jpg

another42lx.jpg

Napisano

Samochodzik jest jak byk (jak to zwykle chrysler :) ). Ogólnie ciekawie ciekawie... Szczególnie ten ostatni render mi się podoba. Samochodzik jak samochodzik -> ostatnio widziałem takiego w moim rodzinnym miasteczku (nie wiem, skąd się tam wziął). Pozdro.

Napisano

Ojojoj. Nie żeby było źle ale zazwyczaj opon sie nie trobi z czarnej gąbki a w okna sie nie wstawia luster lub chromowanej blachy.....Generalnie autko podoba mi sie choć zasługiwałoby na więcej dlubaniny.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.