THE MANYSH TRAFO Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Ano mam na pulpicie plik o rozmiarze zero czyli go nie ma jednak ikona jest i nie moge jej wywalic co proponujecie ??? pomocy i dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 tryb awaryjny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 uruchom cmd wejdź na C:\Docs and Settings\User\Pulpit i usuń poleceniem del. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 program killbox i usuiecie pliku przy reboocie kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 tryb awaryjny to samo CMD.................. nie ma takiego pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 tuneup utilities- jest taka funkcja w tym programie, która usuwa 0-bytes files Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 kilbox tez nie dał rady spróbuje te tuneup utilities Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 nie moge nadal jest 8-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 To już nie wiem. Może F5 pomoże ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 a moze to poprostu blad? scandiska robiles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 moze stwórz gdzie indziej jakis dowolny plik o takiej samej nazwie i rozszerzenie, skopiuj go i wklej na pulpicie. jak spyta, czy nadpisać, to daj "tak". i wtedy juz bedziesz mogl normalnie usunąć (tak mi sie przynajmniej zdaje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 robiłem wszystkie testy nawet na wirusy i nic nadal siedzi .................. kopiuj wklej juz tez robiłem odpalełem rózne softy i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 a mozesz zaznaczyc ten plik? przesuwać po pulpicie itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 8 Marzec 2006 Autor Share Napisano 8 Marzec 2006 nie wiem juz sam Zaczeło sie od tego ze sciągnełem plik z netu ale on nie miał zadnego rozszerzenia wiec dałem mu Txt bo chciałem podejzec . ok stwozył sie plik o tej samej nazwie tylko ze txt a ten bez rozszerzenia został obok ale ma zerowy rozmiar wywaliłem ten txt ale pierwowzór został moge z nim robic co mi sie podoba ale nie moge go usunąc , przenieśc , zmienic nazwy itp wszelkie zabegi jakie wykonałem nie podziałały równiez te jakie podsuneliscie dotychczas ........... musi byc sposób bo mi to łajno pulpit szpeci 8-) mel mam NTFS ale tablica jest oki http://img519.imageshack.us/my.php?image=untitled22es.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 podaj nazwe pliku.. bo moze w niej jest problem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 mialem to samo ,wyłączyć Explorera i wtedy usunąć badziewiasty plik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 mozesz zawsze sprobowac podpioac dysk u jakiegos znajomego i wtedy spróbowac usunuac ten plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 wedlog mnie trzeba zrobic scandisk ale wylaczyc opcje automatycznej naprawy bledow (!) po tym powinno sie normalnie skasowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 8 Marzec 2006 Share Napisano 8 Marzec 2006 Ja bym odpalil kompa z dyskietki startowej i w czystym DOSie go kill zrobil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owca Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 A próbowałeś usunąć plik w innym systemie? Zobacz jakie efekty da np linux. Zaloguj się na roota i nim usuń plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Jeżeli w cmd niewidać tego pliku, to bardzo prawdopodobne, że w innych systemach (windows, linux) też nie będzie widać. Ale zawsze można spróbować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 no własnie mintrill próbowałem nawet linuxa i on nie widzi tego pliku on jest widoczny tylko na moim pulpicie jak juz pisałem 20 razy wczesniej ze pliku juz nie ma ale została ikona o rozmiarze zero bajtów i nie moge sobie poradzic co do porady mela to sprwadzałem i sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 to masz juz tylko 2 opcje - zaprzyjaźnic sie z plikiem albo format c: :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 9 Marzec 2006 Autor Share Napisano 9 Marzec 2006 he he no chyba sie nie zaprzyjaznie co do formatu to planuje juz od jakigos czasu ................ale problem mnie irytuje chyba musi byc jakies rozwiązanie kiedys juz miałem cos takiego i poszło łatwo ale tym razem to juz przeginka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 miałem to samo - 1,5 godziny szukałem w necie porady, jak wywalić taki zerowy plik ,jedyna która zadziałała to -Menadżer zadań ,zatrzymać działanie Explorera i usunąć plik . Tak się go pozbyłem. A miałem go już usuwać mechanicznie dłuto+młotek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 10 Marzec 2006 Autor Share Napisano 10 Marzec 2006 Wielkie dzieki za porady wszystkim problem sie rozwiązał zrobiłem Fromat C: 8-) ( i tak miałem to zrobic) i do jasnej ch.... moje Ulubione stronki przepadły na zawsze 8-( ale co tam zycie toczy sie dalej .. Dzieki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 czyli ulubionych stronek sobie nie przegrales? heh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi