Matchias Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Witam Uznaję pracę za skończoną Robione w LW, Rendering około 10 min. Nie szczędźcie słów krytyki, pamiętajcie tylko że to moja pierwsza głowa:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Temat do poprawy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 9 Marzec 2006 Share Napisano 9 Marzec 2006 Nie jestem mistrzem w organice więc moje uwagi traktuj luźno ale wydaje mi sie ze krawędź wokół ust jest za ostra...no i trzeba było troszke sie z tego kataru wyleczyc najpierw bo wciąż za czerwony wokół nosa...ale na duzy plus ma sie to napewno ze podobieństwo do autora uderzajace! Pozdrawiam Kliment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 za ciemno trochę i za mały kontrast, zwłaszcza na kapucy (wygląda płasko) oczy się nie świecą, zmień shader albo się pobaw w postprodukcji, bo tak to jak plastikowe kulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 Jeśli chodzi o model to mi się usta nie podobają i oczy popracuj jeszcze nad oświetleniem i teksturami a może być bardzo ładna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. eA Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 Zupelnie nie pasuje oswietlenie twarzy do tla (jakby ktos mu zdjecie z flashem od dolu zrobil:) Usta maja strasznie ostre krawedzie Nos bardzo powierzchownie wymodelowany Skora gladziutka i swiecaca, chyba wogole nie uzyles bumpa Material materialu :) taki sobie, malo szczegolowy i brak bumpa Jak na pierwsza glowe to jest naprawde dobrze Calkiem niezle wykonane oczy (tekstra juz nie do konca) Sprytnie ukryles uszy:) Jestes na dobrej drodze, mozesz wrzucic siatke jak chcesz uslyszec wiecej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Marzec 2006 Share Napisano 11 Marzec 2006 niektóre rysy zbyt ostre, popracuj jeszcze nad teksturami, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 czemu nie ma bumpa ? bo jesli jest to do poprawy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 13 Marzec 2006 Autor Share Napisano 13 Marzec 2006 Witam Dzięki wszystkim za rzeczowe uwagi, napewno wykorzystam je przy kolejnych projektach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 Jak na pierwszą głowę to fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi