Napisano 9 Marzec 200619 l Witam Uznaję pracę za skończoną Robione w LW, Rendering około 10 min. Nie szczędźcie słów krytyki, pamiętajcie tylko że to moja pierwsza głowa:) Pozdrawiam
Napisano 9 Marzec 200619 l Nie jestem mistrzem w organice więc moje uwagi traktuj luźno ale wydaje mi sie ze krawędź wokół ust jest za ostra...no i trzeba było troszke sie z tego kataru wyleczyc najpierw bo wciąż za czerwony wokół nosa...ale na duzy plus ma sie to napewno ze podobieństwo do autora uderzajace! Pozdrawiam Kliment.
Napisano 10 Marzec 200619 l za ciemno trochę i za mały kontrast, zwłaszcza na kapucy (wygląda płasko) oczy się nie świecą, zmień shader albo się pobaw w postprodukcji, bo tak to jak plastikowe kulki.
Napisano 11 Marzec 200619 l Jeśli chodzi o model to mi się usta nie podobają i oczy popracuj jeszcze nad oświetleniem i teksturami a może być bardzo ładna praca
Napisano 11 Marzec 200619 l Zupelnie nie pasuje oswietlenie twarzy do tla (jakby ktos mu zdjecie z flashem od dolu zrobil:) Usta maja strasznie ostre krawedzie Nos bardzo powierzchownie wymodelowany Skora gladziutka i swiecaca, chyba wogole nie uzyles bumpa Material materialu :) taki sobie, malo szczegolowy i brak bumpa Jak na pierwsza glowe to jest naprawde dobrze Calkiem niezle wykonane oczy (tekstra juz nie do konca) Sprytnie ukryles uszy:) Jestes na dobrej drodze, mozesz wrzucic siatke jak chcesz uslyszec wiecej Pozdrawiam
Napisano 13 Marzec 200619 l Autor Witam Dzięki wszystkim za rzeczowe uwagi, napewno wykorzystam je przy kolejnych projektach. Pozdrawiam