WIERZBA Napisano 23 Marzec 2004 Autor Share Napisano 23 Marzec 2004 Znowu wracam do tego co lubię .... Dawno mnie nie było , ale robota , robota - chyba uwierzę Millerowi , że mamy wzrost gospodarczy. Wracając do WIP : po świetnych opiniach na temat mojej oponki od traktora , daję nową do oceny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 ale profil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 Supero ale ten wenrylek lub co to jest mnie nie pasuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 23 Marzec 2004 Share Napisano 23 Marzec 2004 noo...fala jak się patrzy...podoba mi się materiał...i faktycznie niezły profil :P a co do samej mazdy...to nigdy nie miałem nic przeciwko silnikom Wankla, wręcz przeciwnie :D pracuj i pokazuj updaty :) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 fajna felga, brawa za spawy (jak możesz to siateczkę pokaż) :) ale ja chcę zobaczyć w końcu całe auto !! :] trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 dolaczam sie do prosby o siateczke, felga superowa... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 24 Marzec 2004 Autor Share Napisano 24 Marzec 2004 Prosze bardzo - siateczka. felga z oponą i śrubkami - 14 432 fejsów. Rendering MAX 5.1 + FinalRender . Jak widać dorobiłem tarcze hamulcową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 24 Marzec 2004 Autor Share Napisano 24 Marzec 2004 I low poly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 wydaje mi sie ze rowki sa zbyt glebokie, ale to tylko taka mala uwaga bo reszta jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shampan Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 opona taka sobie, ale felga sliczna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 musze przyznać, że nie spodziewałem się tak prostej siatki :) czekam na updaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Mały updajt po przerwie . Blacharka jeszcze mocno pogięta - ale fura nabiera kształtów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 i od tyłka - pierwsze podejście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 witam :) widze wiele bledow w siatce :) bedziesz mial kupe roboty przy poprawianiu :/ . Podobaja mi sie kola :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Ładne koło. :-) Nie pasuje mi tylko tekstura opony. Przez nią wygląda bieżnik jakby był również teksturą. :> Takie moje odczucia. Fajne rozwiązanie łączeń ramion felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Ta felgo zostala przez ciebie wymyslona czy tworzyles na podstawie zdjec ? A co do blachy no to uuuuu.... jeszcze duzo nie przespanych nocy cie czeka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2004 felga - była tematem poprzednich postów . Wzorowałem się ze zdjeć - ale wyszło troche inaczej . Ale pojawi się jeszcze na forum podczas teksturowania za ...... dni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 toche bledow ma ale i tak mi sie podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Wysłane przez Loozack musze przyznać, że nie spodziewałem się tak prostej siatki :) czekam na updaty prosta?! hmmm, moze takie wrazenie bo duzo pustych powierzchni, ale jestes wyjadaczem wiec inaczej na to patrzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 ładny materiał felgi, ale karoseria jest ździebko niedopracowana jeszcze ;) pozdrawiam P.S. niech zgadnę... następny update za 3 miesiące ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 13 Czerwiec 2004 Share Napisano 13 Czerwiec 2004 Wierzba pewnie bije rekord don_filipa :D i jego vipera [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > xMark] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawas2004 Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 a gdzie sa te zdiencia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 yyyyyyy ani jednego obrazka nie widze :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi