Napisano 23 Marzec 200421 l Autor Znowu wracam do tego co lubię .... Dawno mnie nie było , ale robota , robota - chyba uwierzę Millerowi , że mamy wzrost gospodarczy. Wracając do WIP : po świetnych opiniach na temat mojej oponki od traktora , daję nową do oceny :)
Napisano 23 Marzec 200421 l noo...fala jak się patrzy...podoba mi się materiał...i faktycznie niezły profil :P a co do samej mazdy...to nigdy nie miałem nic przeciwko silnikom Wankla, wręcz przeciwnie :D pracuj i pokazuj updaty :) pozdrawiam...
Napisano 24 Marzec 200421 l fajna felga, brawa za spawy (jak możesz to siateczkę pokaż) :) ale ja chcę zobaczyć w końcu całe auto !! :] trzymaj się [piwo]
Napisano 24 Marzec 200421 l Autor Prosze bardzo - siateczka. felga z oponą i śrubkami - 14 432 fejsów. Rendering MAX 5.1 + FinalRender . Jak widać dorobiłem tarcze hamulcową
Napisano 24 Marzec 200421 l wydaje mi sie ze rowki sa zbyt glebokie, ale to tylko taka mala uwaga bo reszta jest super
Napisano 24 Marzec 200421 l musze przyznać, że nie spodziewałem się tak prostej siatki :) czekam na updaty
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Autor Mały updajt po przerwie . Blacharka jeszcze mocno pogięta - ale fura nabiera kształtów .
Napisano 13 Czerwiec 200420 l witam :) widze wiele bledow w siatce :) bedziesz mial kupe roboty przy poprawianiu :/ . Podobaja mi sie kola :).
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Ładne koło. :-) Nie pasuje mi tylko tekstura opony. Przez nią wygląda bieżnik jakby był również teksturą. :> Takie moje odczucia. Fajne rozwiązanie łączeń ramion felgi.
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Ta felgo zostala przez ciebie wymyslona czy tworzyles na podstawie zdjec ? A co do blachy no to uuuuu.... jeszcze duzo nie przespanych nocy cie czeka ;)
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Autor felga - była tematem poprzednich postów . Wzorowałem się ze zdjeć - ale wyszło troche inaczej . Ale pojawi się jeszcze na forum podczas teksturowania za ...... dni :)
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Wysłane przez Loozack musze przyznać, że nie spodziewałem się tak prostej siatki :) czekam na updaty prosta?! hmmm, moze takie wrazenie bo duzo pustych powierzchni, ale jestes wyjadaczem wiec inaczej na to patrzysz
Napisano 13 Czerwiec 200420 l ładny materiał felgi, ale karoseria jest ździebko niedopracowana jeszcze ;) pozdrawiam P.S. niech zgadnę... następny update za 3 miesiące ;P
Napisano 13 Czerwiec 200420 l Wierzba pewnie bije rekord don_filipa :D i jego vipera [Wyedytowany dnia 13-6-2004 > xMark]