Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Znowu wracam do tego co lubię .... Dawno mnie nie było , ale robota , robota - chyba uwierzę Millerowi , że mamy wzrost gospodarczy.

Wracając do WIP :

po świetnych opiniach na temat mojej oponki od traktora , daję nową do oceny :)

• Odpowiedzi 72
  • Wyświetleń 7,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

noo...fala jak się patrzy...podoba mi się materiał...i faktycznie niezły profil :P

a co do samej mazdy...to nigdy nie miałem nic przeciwko silnikom Wankla, wręcz przeciwnie :D pracuj i pokazuj updaty :)

pozdrawiam...

Napisano

fajna felga, brawa za spawy (jak możesz to siateczkę pokaż) :) ale ja chcę zobaczyć w końcu całe auto !! :]

trzymaj się [piwo]

Napisano
  • Autor

Prosze bardzo - siateczka.

felga z oponą i śrubkami - 14 432 fejsów.

Rendering MAX 5.1 + FinalRender . Jak widać dorobiłem tarcze hamulcową

Napisano

wydaje mi sie ze rowki sa zbyt glebokie, ale to tylko taka mala uwaga bo reszta jest super

Napisano
  • Autor

Mały updajt po przerwie . Blacharka jeszcze mocno pogięta - ale fura nabiera kształtów .

Napisano

witam :) widze wiele bledow w siatce :) bedziesz mial kupe roboty przy poprawianiu :/ . Podobaja mi sie kola :).

Napisano

Ładne koło. :-)

Nie pasuje mi tylko tekstura opony. Przez nią wygląda bieżnik jakby był również teksturą. :> Takie moje odczucia.

Fajne rozwiązanie łączeń ramion felgi.

Napisano

Ta felgo zostala przez ciebie wymyslona czy tworzyles na podstawie zdjec ? A co do blachy no to uuuuu.... jeszcze duzo nie przespanych nocy cie czeka ;)

Napisano
  • Autor

felga - była tematem poprzednich postów . Wzorowałem się ze zdjeć - ale wyszło troche inaczej . Ale pojawi się jeszcze na forum podczas teksturowania za ...... dni :)

Napisano
Wysłane przez Loozack

musze przyznać, że nie spodziewałem się tak prostej siatki :) czekam na updaty

prosta?! hmmm, moze takie wrazenie bo duzo pustych powierzchni, ale jestes wyjadaczem wiec inaczej na to patrzysz

Napisano

ładny materiał felgi, ale karoseria jest ździebko niedopracowana jeszcze ;)

pozdrawiam

P.S. niech zgadnę... następny update za 3 miesiące ;P

Napisano

Wierzba pewnie bije rekord don_filipa :D i jego vipera

[Wyedytowany dnia 13-6-2004 > xMark]