Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć postanowiłem zrobić nowe autko... Jest to a przynajmniej miało być audi RSQ ale w wersji z kołami :P Mam nadzieje że pomożecie mi poprawić błędy. Z góry dziękuje. my.php?image=audid7zl.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Heyah, jakys powywalał wszystie pseudo-chamfery, to byłaby ładna bryła do dalszego modelowania Hkropinski ma racje, ze za mało stanowczo używasz chamfera - szczególnie rzuciły mi sie w oczy oklice przedniej szyby. Popraw bug'i i pracuj dalej. Narka

Napisano
Radziłbym zacząć go od nowa więcej byś sie nauczył

Prawda. W wielu miejscach są różne bugi, a po poprawieniu i tak niebyłoby idealne. Zacznij robić od nowa i staraj sie ustrzec błędów tego.

Napisano

ok...sprubuję zacząć od nowa.. tylko poradźcie mi... lepiej jest najpierw złapać ogólną sylwetkę samochodu czy zaczynać np. od maski

Napisano

Ja zaczynam od maski itp, mam w tedy większą kontrole nad szczegółami, tzn pamiętam żęby je porobić bo jak robiłem z 1 bryły to zazwyczaj poźniej musiałem wyszukiwać się różnych szczegółów i je poźniej dodawac. Tak jest przynajmniej ze mną..

Napisano

Stwierdziłem że jednak spróbuje coś zrobić z tym autkiem...szczegóły jakieś. Coś zrobie z tym chamferkiem, noi z tą maską. Bo tam między szybą a maską to by ocean sie zmieścił. hehe

Jak narazie poprawiam bugi. Dzięki.. jak coś poprawie to dam screena i siateczke.

Napisano

Jak dotre do domu to wstawie render bo już pozbyłem się między szybą a maską tej dziury i niektóre bugi usunąłem. A tu jest komputer słaby i render by dużo zajął.