Ameras Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Cześć postanowiłem zrobić nowe autko... Jest to a przynajmniej miało być audi RSQ ale w wersji z kołami :P Mam nadzieje że pomożecie mi poprawić błędy. Z góry dziękuje.
hkropinski Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 wiele miejsc jest krzywych, widoczne bugi, radzę uzywac bardziej stanowczego chamfera zwlaszcza na masce, pozdr
javor Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 no wiesz .... w sumie to wszystko tu jest do poprawy :/
SZAMPEK Napisano 11 Marzec 2006 Napisano 11 Marzec 2006 Heyah, jakys powywalał wszystie pseudo-chamfery, to byłaby ładna bryła do dalszego modelowania Hkropinski ma racje, ze za mało stanowczo używasz chamfera - szczególnie rzuciły mi sie w oczy oklice przedniej szyby. Popraw bug'i i pracuj dalej. Narka
Dawcio_m Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Radziłbym zacząć go od nowa więcej byś sie nauczył
tomeus Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Radziłbym zacząć go od nowa więcej byś sie nauczył Prawda. W wielu miejscach są różne bugi, a po poprawieniu i tak niebyłoby idealne. Zacznij robić od nowa i staraj sie ustrzec błędów tego.
Ameras Napisano 12 Marzec 2006 Autor Napisano 12 Marzec 2006 ok...sprubuję zacząć od nowa.. tylko poradźcie mi... lepiej jest najpierw złapać ogólną sylwetkę samochodu czy zaczynać np. od maski
Ardeni Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Ja zaczynam od maski itp, mam w tedy większą kontrole nad szczegółami, tzn pamiętam żęby je porobić bo jak robiłem z 1 bryły to zazwyczaj poźniej musiałem wyszukiwać się różnych szczegółów i je poźniej dodawac. Tak jest przynajmniej ze mną..
Ameras Napisano 12 Marzec 2006 Autor Napisano 12 Marzec 2006 Stwierdziłem że jednak spróbuje coś zrobić z tym autkiem...szczegóły jakieś. Coś zrobie z tym chamferkiem, noi z tą maską. Bo tam między szybą a maską to by ocean sie zmieścił. hehe Jak narazie poprawiam bugi. Dzięki.. jak coś poprawie to dam screena i siateczke.
Ameras Napisano 13 Marzec 2006 Autor Napisano 13 Marzec 2006 Jak dotre do domu to wstawie render bo już pozbyłem się między szybą a maską tej dziury i niektóre bugi usunąłem. A tu jest komputer słaby i render by dużo zajął.
Dawcio_m Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 No dużo lepiej niż na początku i pare miejsc poprawisz, polepszysz render i będzie dobrze
Rekomendowane odpowiedzi