JohnZi Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Jest pozno i chce mi sie spac:/, wiec krotko: jest to pierwsza moja taka pracka, glownie chcialem pocwiczyc oswietlenie;] Render trwal 5 godzin, w sumie i tak mniej niz to bylo na poczatku, soft: 3d max 7 i vray;] Trojkat jednak lampka zostala:P nie bluzgaj mnie tylko:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 bardzo ładne, podoba mi się materiał kanapy i fotela, napisz czy te nierówności to bump czy deformacja siatki, albo zapodaj siateczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Ogólnie bardzo ładnie. Lepszego bym nie zrobił chyba, ALE. Zawsze jest jakieś, ale. 1- Ten Fallof na fotelach jakiś dziwny. Wyglądają jakby były strasznie zakurzone. 2- Kamera krzywo stoi. 3- Jakieś artefakty na roletach. 4- Trochę pusto. Albo zła kompozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 kompozycja jest przeciętna, praca mało przemyslana, jest troche błędów, pozdr lis -> kamera chyba ma krzywo stać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Nie moze krzywo stac. Jak patrzysz majac prosto glowe, to automatycznie sie pochylasz w prawo. Ew. wzrok ucieka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartiano Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Ogólnie bardzo ładne z tym że... te fotele i blat stołu są jakieś dziwne. Mogłes też zwiększyć ilosć subdivs bo troche szumów na tym renderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Marzec 2006 Autor Share Napisano 12 Marzec 2006 hehe no dobra teraz moge cos napisac;] Fotele maja bumpa i nie sa zakurzone:P, kamera miala byc celowo przechylona, mialo byc oryginalnie no ale chyba nie wyszlo:P Jesli chodzi o cale rozmieszczenie i w ogole to powiem ze nie ja je planowalem. Poptrostu znalazlem na google'ach zdj tego pokoju i sobie go zrobilem, nastepnym razem na pewno bedzie lepiej, dzieki za komentsy, pozdro;] EDIT: aha na roletach to nie artefakty tylko mapka, spurkle czy jakos tak;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 ladny apartamencik ale... :P nie za duzo tych grzejnikow tam? mam wrazenie, ze przy takiej ilosci urzadzej grzewczych moznaby tam saune zrobic. jeszcze tylko ramka obrazka jest kiepska. ot, zwyczajne mirrory. moglbys przynajmniej inaczej zmapowac poszczegolne deseczki :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schottkey Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Calosc wydaje sie poprawna, tyle ze kompozycja taka sobie. Przemysl kolejne ;) A, zapodaj tez linka do referki, porownamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Marzec 2006 Autor Share Napisano 12 Marzec 2006 w sumie poczatkowo chcialem uzyskac takie oswietlenie, ale bardzo ciezko bylo:/ wiec skozystalem z ogolnego rozmieszczenia medbelkow. Jak widac jest tam jeszcze bardziej pusto;] no ale takie oswietlenie mistrzowskie by bylo ;]http://www.gustavus.edu/oncampus/reslife/photos/Southwest%20Hall/apartment%20living%20room%20windows.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 fajne choc troche smutne moim zdaniem. ekstremalnie miękkie światło co daje takie senne wrażenie. Ale to twój apartament... o gustach sie nie dyskutuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Mam wrazenie ze proporcje leza. Ten fotel i sofa to chyba dla jakis mini ludzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 19 Marzec 2006 Autor Share Napisano 19 Marzec 2006 sennie powiadasz?:) ja w sumie senny chlopak to moze dlatego trak wyszlo:P A co do poporcji to moze wina kamerki bo w maxie wszystko ok wyglada:] dzieki za komenty ,pozdro:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Technika renderu przyzwoita , materiały również poza małymi niedociągnięciami , ale sam "apartament" to już inna rzecz , design delikatnie mówiąc mało ciekawy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi