Skaarj Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Oto mój pokój. Też nie za ładny ale na moje mozliwości udał mi sie. Został zrobiony przed zrobieniem tego pokoju( jest to wizja) .
skiki Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 zmien nazwe wątku... przeczytaj regulamin :D heh jestem pierwszy :D a co do pracki to slabo, bardzo slabo
hkropinski Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Oto mój pokój Został zrobiony przed zrobieniem tego pokoju( jest to wizja) eee... pogubiłem się... to wkoncu jest Twój pokój czy nie? pozdr
mkk3a Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 hm, ja to zrozumialem ze on chce, aby jego pokój tak wyglądał PS. zmien nazwe wątku i zapoznaj sie z regulaminem :P http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
Skaarj Napisano 12 Marzec 2006 Autor Napisano 12 Marzec 2006 To jest projekt mojego przyszzłego pokoju
Marcin Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Witam. zle nazwales swoj wątek dostosuj sie do regulaminu i wprowadz niezbedne poprwaki tu masz linki do regulaminu, przeczytaj caly: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 reszta - nie musicie upominac ludzi, zostawcie to nam
Skaarj Napisano 12 Marzec 2006 Autor Napisano 12 Marzec 2006 sory za watek ale cos mi sie skaszanilo z klawikordem i nie moge pisac polskich liter, i znakow interpunkczjnzch. jutro poprawie
KamillM Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Ctrl+Shift i problem z głowy. Jak długo modelujesz?
Georgas Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Jak na taki okres czasu to bardzo słabo modelujesz, przerób pare tutków z działu tutoriale na stronie głównej
ZiBi_PL Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 co fakt to fakt. te twoje przerwy to musialy byc baaardzo dlugie bo niestety jak na taki czas to bardzo slabo... Pocwicz na tutkach a zwlaszcza o oswietleniu bo nawet zwykly box odpowiednio oswietlony moze byc ciekawy ;]
krzyhhh Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 Hm.. widzę ,że jak na razie nic nie napisali o twojej pracy .. tylko że kiepsko.. i w ogóle.. ;) ale nie przeczę .. bo wcale dobrze nie jest;) Tylko dodam coś od siebie : -wnękę na okno proponuję zamalować na biało… w pokoju zrobi się jaśniej i ciekawiej (też mam pokuj na poddaszu.. i jak malowałem to próbowałem… i biel zdecydowanie polepsza sprawę) -trelki są nie równo porozmieszczane… i w ogóle one są jakieś nie ciekawe.. (poczytaj trochę o modyfikatorze lehre .. on ni pomoże zrobić trelkę -Kaloryfer… hm.. no nie wiem czy tak się w ogóle montuje…czy tak można;) -Kolor ścian.. hm.. wiem to zależy od twojego gustu ale ten wydał mi zbyt „cukierkowy” -Schodki… jakaś dziwna szczelina.. -Okno… hm.. nie za wysoko?.. no ale może tak już masz w domu.. więc ok. . ale drewno mogło by być też jaśniejsze no i daj jakąś żaluzję.. lub roletę Tu niżej masz tak wizualnie : (chwilkę się pobawiłem.. i już lepiej wygląda ;) ) Ale ogólnie.. to musisz jeszcze dużo nad światłem, renderem, modelem popracować.. duużo tutoraili przerabiaj;) Ale ciekawy będziesz miał pokuj ;)jak już będzie gotowy. pozdro
illy Napisano 12 Marzec 2006 Napisano 12 Marzec 2006 reszta - nie musicie upominac ludzi, zostawcie to nam twardo powiedzanie co do pracki to: slaba nie znasz podstaw poly modelingu wiec uwazam ze nie przerobiles zbyt wiele tutoriali traktujacdych o tym, nie znasz renderingu (zero cieni) no i texxturingu, ale pracuj dalej, bledy juz tobie wskazano, ja dodam ze na max3d.pl jest dzial tutorial, bardzo polecam i walcz dalej z tym pokojem, bedzie ok
Skaarj Napisano 14 Marzec 2006 Autor Napisano 14 Marzec 2006 Dzieki za wszycho. Mam pytanko jedno małe. Zna ktoś jakieś linki do tutków odnoście jakim renderem to i tamto i jak z teksturami bo jak włączam material editora to w ogole nie czaje tych wszystkich falloffów itp.
Skaarj Napisano 14 Marzec 2006 Autor Napisano 14 Marzec 2006 A po drugie nie dziwcie sie za mocno. Robiłem to chyba polg godzinki. To miało tylko tak mniej wiecej wszystko przedstawiać(mama prosiła to zrobiłem) i byłem przygotowany na takie oceny
illy Napisano 14 Marzec 2006 Napisano 14 Marzec 2006 wejdz na max3d.pl i tam masz na gorze dzial tutoriale
schottkey Napisano 15 Marzec 2006 Napisano 15 Marzec 2006 Zrob ich na prawde kilka, pocwicz modelowanie tak zebys nie mial temu sam nic do zarzucenia, potem pocwicz przy nas troche jeszcze z komentarzami. Bedzie lepiej na pewno to tylko kwestia czasu i uporu ;)
Rekomendowane odpowiedzi